Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar demokrasi nöbetine bugünde devam etti.

01.08.2016 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar demokrasi nöbetine bugünde devam etti.

Ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla Kent Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Şiirlerin ve İstiklal Marşı'nın okunduğu alanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini ifade eden vatandaşlar FETÖ aleyhine slogan attı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri de alanda yer aldı.

Karabük Emniyet Müdürü Tezsever, alanda aileleriyle gelen çocukların okuması ve boyaması için çeşitli kitaplar hediye etti.

Tezsever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 gündür meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşları tebrik etti.

Güvenlik güçleri ve halkın sırt sırta gönül gönüle hareket ettiğini vurgulayan Tezsever, "Çocuklarımızı sevindirmek için bir kırtasiye sahibi arkadaşımızla iş birliği yaptık destek olduk. Hikaye kitapları dağıttık." diye konuştu.

Hafızlar tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement