Fikret Orman Sözünü 9 Yıl Sonra Tuttu - Son Dakika
Spor

Fikret Orman Sözünü 9 Yıl Sonra Tuttu

Fikret Orman Sözünü 9 Yıl Sonra Tuttu

Fulya Stadyumun'da 2004 yılında Erdek Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Mahmut Canbaz'a yemek sözü veren Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman bu sözünü 9 yıl sonra yerine getirdi.

14.09.2013 00:11

Fulya Stadyumun'da 2004 yılında Erdek Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Mahmut Canbaz'a yemek sözü veren Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman bu sözünü 9 yıl sonra yerine getirdi. Orman, Erdek Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından bir restoranda onuruna verilen yemeğe katıldı. Yemeğe Derneklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ve BJK Derneği Genel Koordinatörü Levent Çifter, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve çok sayıda taraftar katıldı.

SÖZÜMÜ YERİNE GETİRDİM

Yemekte konuşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, "2004 yılında Fulya Stadyumunda güzel bir gece geçirmiştik. Burada Erdek Taraftarlar Derneği Başkanı Mahmut Canbaz'a verilmiş akşam yemeği sözüm vardı. Bu sözümü seçimlerden önce vermeyi düşündüm, ancak bu güne nasipmiş" dedi. Güzel günler geçirdiklerini dile getiren Orman, Allah'tan bu güzel günleri sezon sonuna kadar devam etmesini istedi.

AMACIMIZ BEŞİKTAŞ'I YÜCELTMEK

Bu güne kadar iyi niyetle hiçbir şeyden kaçınmadan Beşiktaş Spor Kulübünü iyi bir yere getirmek için çalıştıklarının altını çizen Orman, "Artık Beşiktaşlılar Türkiye'nin ilk büyük kulübünün Beşiktaş olduğunu, Beşiktaş'a hiçbir şey olmayacağını, aydınlık bir geleceğin bizi beklediğinin farkına vardılar. Bunda benim ve arkadaşlarımın bir nebze olsun katkısı ne mutlu bizlere" diye konuştu. Orman, yeni stadyumun önümüzdeki yıl biteceği müjdesini verdi.

Gece sonrasında Beşiktaş taraftarları yanlarında getirdikleri cep telefonlarıyla Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girdi. Orman, taraftarların hatıra fotoğrafı çektirme talebini kırmadı. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Orman ve taraftarlar poz verdi. Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'de cep telefonuyla onların fotoğrafını çekti. - Erdek

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fikret Orman Sözünü 9 Yıl Sonra Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement