Fikret Otyam Sanat Galerisi'nde 'Resimler ve Objeler' Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Fikret Otyam Sanat Galerisi'nde 'Resimler ve Objeler' Sergisi Açıldı

Fikret Otyam Sanat Galerisi\'nde \'Resimler ve Objeler\' Sergisi Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fikret Otyam Sanat Galerisi, Ressam Erol Kınalı’nın ‘Resimler ve Objeler’ adlı sergisiyle renklendi.

21.03.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fikret Otyam Sanat Galerisi, Ressam Erol Kınalı'nın 'Resimler ve Objeler' adlı sergisiyle renklendi. Akrilik tablo çalışmalarının yanı sıra değişik materyallerden oluşan sergi 4 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Antalya'ya kazandırılan Fikret Otyam Sanat Galerisi, 12'nci sergisine ev sahipliği yapıyor. Ressam Erol Kınalı'nın 'Resimler ve Objeler' adlı sergisinin açılışını AKSAV Yönetim Kurulu Başkanı ve Seramik Sanatçısı Tufan Dağıstanlı yaptı. Dağıstanlı Fikret Otyam Sanat Galerisi'nin Antalya'da birçok güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam edeceğini söyledi.

Serginin açılışına katılan gazeteci,yazar ve ressam Fikret Otyam da Erol Kınalı'yı uzun yıllar tanıdığını belirterek, çalışmalarını taktir ettiğini ifade etti.

Bir çok ülkede kişisel sergiler açan Kınalı'nın 'Resimler ve Objeler' adlı sergisi 4 Mayıs tarihine kadar açık kalacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fikret Otyam Sanat Galerisi'nde 'Resimler ve Objeler' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement