Film Yıldızların Takı ve Giysileri California'da Açık Attırmada Satıldı - Son Dakika
Güncel

Film Yıldızların Takı ve Giysileri California'da Açık Attırmada Satıldı

Ünlü film yıldızlarının kariyerleri boyunca giydiği bazı takı ve giysiler, California'da düzenlenen açık artırmada 3.2 milyon dolara satıldı.

10.11.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü film yıldızlarının kariyerleri boyunca giydiği bazı takı ve giysiler, California'da düzenlenen açık artırmada 3.2 milyon dolara satıldı.

Açk artırmada, Madonna'nın, 1985 yılında film yıldızı Sean Penn ile evlilik töreninde giydiği gelinliği 81 bin 250, Kim Bu Kız (Who Is That Girl) turnesi sırasında giydiği elbise 50 bin dolara alıcı buldu. Açık artırmada, Madonna'nın 'Desperately Seeking Susan' adlı 1985 yapımı filminde giydiği ceket 252 bin dolar fiyatla rekor kırarken, Material Girl videosu klipinde giydiği gece elbisesi 73 bin 125 dolara satıldı. Açık artırmada, Soul müziğin babası olarak nitelenen James Brown'ın yaldızlı sahne giysisi 41 bin 600, John Lennon'un gözlükleri 25 bin, Elvis Preyley'in taktığı bir yüzük 57 bin 600 dolara alıcı buldu. Toplam 3.2 milyon dolar gelir sağlanan açık artırmada Michael Jackson, Cher, Prince ve Beatles grubu üyelerinin kullandığı, takı, eşya ve enstrümanlar da yüksek fiyattan alıcı buldu. - York

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Film Yıldızların Takı ve Giysileri California'da Açık Attırmada Satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement