Türk Boksör Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkacak - Son Dakika
Spor

Türk Boksör Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkacak

Türk boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluk Kemeri için 15 Temmuz'da ringe çıkacak.

06.07.2017 10:47  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluk Kemeri için çıkacağı karşılaşma öncesi antrenman temposunu yükseltti.

Fırat Aslan, Almanya'nın Göppingen kentinde yer alan Donzdorf köyünde bulunan kendine ait dev antrenman salonunda tarihi maça hazırlanıyor. Ormanın hemen kıyısında yer alan lüks antrenman salonundaki dış mekan koşularını ise Türkiye'den özel olarak getirttiği Kangal köpekleriyle birlikte yapıyor.

Türk Boksör Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkacak

RAKİBİNİN TEK YENİLGİSİ VAR

Geçtiğimiz aylarda ikiz kız babası olan Arslan, antrenmanlarından arta kalan zamanlarında ise stres atmak için eşi ve kızlarıyla birlikte vakit geçirdiğini bildirerek, "Bu maç benim için ç ok farklı, çünkü kızlarım, eşim Dilek Arslan ve iki tane kangal köpeğim ile tam bir aile atmosferi içerisinde yaptığım ilk antrenman. Şu an için çalışmalarım iyi gidiyor. Dev ekibim ve ailemin de psikolojik desteğiyle kendimi daha güçlü hissediyorum. Rakibim Bosnalı Goran Deliç, çok başarılı bir isim. Bugüne kadar yaptığı maçların hepsini kazanmış, tek yenilgisi bulunan bir boksör. Bu karşılaşmayı kazanan aynı zamanda dünya şampiyonluk maçı yapmaya da hak kazanacak. O yüzden gerek rakibim, gerekse ben çok büyük emekler vererek antrenmanlar yapıyoruz. 15 Temmuz gecesi Göppingen'deki karşılaşma tüm dünya boks arenası tarafından ilgi ile izlenecektir' şeklinde konuştu.

Türk Boksör Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkacak

Türk Boksör Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Boksör Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement