Fırat Aydınus'un 1 Ay Ceza Alması Kariyerini Kurtardı - Son Dakika
Spor

Fırat Aydınus'un 1 Ay Ceza Alması Kariyerini Kurtardı

PFDK'nın yardımcısına "Bayrağı g...ne s...rım" Fırat Aydınus'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Fırat Aydınus'un aslında bir bakıma kariyeri kurtuldu. Çünkü hem Aydınus hem de Bozdoğan, 3 aydan fazla ceza alsaydı hakemlik kariyerleri sona erecekti.

15.03.2019 08:51

TFF'den yapılan açıklamada Süper Lig'in 24. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir maçını yöneten Aydınus'a 'futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlarda bulunması' gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği belirtildi.

3 AYDAN FAZLA ALSA KARİYERİ BİTECEKTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Aydınus ve Bozdoğan, 3 aydan fazla ceza alsaydı hakemlik kariyerleri sona erecekti. Söz konusu maçta ikinci yardımcı hakem olarak görev alan Yusuf Bozdoğan'a da 10 gün hak mahrumiyeti cezası verilmişti.

1 YIL SONRA KADIKÖY'DE

Kurul, bugün Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak karşılaşmada Bülent Yıldırım'ı görevlendirdi.

Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki son iç saha maçını, geçen sezon Galatasaray ile oynanan ve 0-0 sona eren derbide yöneten Yıldırım, yaklaşık 1 yıl sonra Ülker Stadı'nda sarı-lacivertlilerin bir lig karşılaşmasında düdük çalacak.

 <a class='keyword-sd' href='/firat-aydinus/' title='Fırat Aydınus'>Fırat Aydınus</a>'un 1 Ay Ceza Alması Kariyerini Kurtardı

YAŞAR KEMAL UĞURLU 27 MAÇ SONRA BAŞAKŞEHİR MAÇINI YÖNETECEK

MHK, ligde bu hafta oynanacak karşılaşmalarda bir diğer dikkati çekici atamayı ise Yaşar Kemal Uğurlu'yu Medipol Başakşehir maçına vererek yaptı. Turuncu-lacivertlilerin bu hafta deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynayacağı mücadeleye atanan Uğurlu, ligde 27 maç aranın ardından Medipol Başakşehir'in maçını yönetecek.

Yaşar Kemal Uğurlu, Medipol Başakşehir'in geçen sezon evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada turuncu-lacivertli ekipten 2 futbolcuyu oyundan ihraç etmiş ve daha sonra bu ekibin karşılaşmalarında görev almamıştı.

Fırat Aydınus\'un 1 Ay Ceza Alması Kariyerini Kurtardı

Son Dakika Spor Fırat Aydınus'un 1 Ay Ceza Alması Kariyerini Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Spor Sever: Bu zat futbolcuya,hakem arkadaşına küfür ediyor,birde utanmadan TFF bunu Hakemlikten men edemiyor.Bu zat bu küfürü TFF ve Türk Milletine yapmış sayılır konum itibariyle. Spor Bakanı nı göreve çağırıyoruz 6 0 Yanıtla
  • fb: seni hakem yapanın 3 0 Yanıtla
  • Hakkı: hangi pozisyonda o küfrü etmiş kaça satmış onları bi araştırın telefonlarını dinleyin. çıkarın ortaya gerçekleri. nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hep bi gizleme hep bi gizleme. olmayan penaltıları ver olmayan faülleri çal. 1 ayda alacağı maç parasının mislini mi almış? gurur onur olsa hakemliği bırakıyorum 1 ay ceza aldım der. o da yok. aynı tas aynı hamam böyle gelmiş böyle devam eder... 1 0 Yanıtla
  • Devrekli67: keşke kurtulsaydık türk futbolu olarak şu adamdan lanet herif gitsin sokaklarda simit satsın her macı berabere bitirmek icin uğrasmaya benzemez o zman 1 0 Yanıtla
  • gs: imparatorda keşke boyle şeyler söyleseydinde 10-15 maç ceza almazmışsın 0 1 Yanıtla

Advertisement