Fmv Işık Okulları, Prof. Dr. Cemal İbiş'i Konuk Etti! - Son Dakika
Güncel

Fmv Işık Okulları, Prof. Dr. Cemal İbiş'i Konuk Etti!

Fmv Işık Okulları, Prof. Dr. Cemal İbiş\'i Konuk Etti!

FMV Işık Okulları Kültür Konferansları'nda, FMV Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, "Üçüncü Milenyumda Yükseköğretimde Zorluklar ve Fırsatlar" başlığıyla dinleyicilerle bir araya geldi.

04.05.2018 11:34  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FMV Işık Okulları'nın 2014 yılından beri düzenlediği ve bugüne dek iş dünyasından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar birçok önemli ismi dinleyicilerle bir araya getiren Kültür Konferansları'nda, FMV Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş konuşmacı oldu. Prof. Dr. Cemal İbiş'in konuşmacı olduğu konferans, Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Prof. Dr. Cemal İbiş gerçekleştirdiği sunumda, üniversitenin tanımından başlayarak, üniversitelerin tarihi, uluslararası platformda önemli yükseköğretim kurumları, üçüncü milenyumda yükseköğretim, üniversitelerin itibar sıralamaları gibi konuları dinleyicilerle paylaştı.

2017 yılından itibaren FMV Işık Üniversitesi Rektörü olarak görev yapan Prof. Dr. Cemal İbiş, önceki dönemde Marmara Üniversitesi Rektör Danışmanlığı, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bolümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Başkanlığı gibi görevlerde yer aldı. Prof. Dr. Cemal İbiş, 2003 yılında İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'ndan 'En Başarılı Bilim İnsanı Ödülü', 2013'te ise Türkiye İç Denetim Enstitüsü'nden 'İç Denetim Farkındalık Ödülü'nü almıştır.

4 yıldır süren FMV Kültür Konferanslarına daha önce Nedim Gürsel, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Ayşe Kulin, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ersin Özince, Özden İnönü Toker, Prof. Dr. Şevket Pamuk, Prof. Dr. Nihat Berker gibi isimler konuşmacı olarak katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fmv Işık Okulları, Prof. Dr. Cemal İbiş'i Konuk Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement