Foça Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Foça Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu

Foça Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu

İzmir'in Foça İlçesi'nde, denize girmek için evden ayrılan ve bir daha dönmeyen 80 yaşındaki Hüseyin Yağcıoğlu, bir süre sonra denizde baygın halde bulundu.

01.05.2013 19:29

İzmir'in Foça İlçesi'nde, denize girmek için evden ayrılan ve bir daha dönmeyen 80 yaşındaki Hüseyin Yağcıoğlu, bir süre sonra denizde baygın halde bulundu. Çok miktarda su yuttuğu belirtilen Yağcıoğlu, sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay, Foça İlçesi Kumburnu Mevkii'nde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 306 Sokak'taki yazlığında eşi 75 yaşındaki Helen Yağcıoğlu ile yaşayan Hüseyin Yağcıoğlu, öğlen saatlerinde denize girmek için evden ayrıldı. Bir süre sonra eşinin eve gelmemesi üzerine durumdan şüphelenen Helen Yağcıoğlu, sahile gidip eşini aramaya başladı. Yaşlı kadın çevredekilerden de yardım istedi. Bölgede yapılan aramada, Hüseyin Yağcıoğlu, denize girdiği yerin yaklaşık 250 metre ilerisindeki bir otelin iskelesinin yakınında baygın halde bulundu.

Otel çalışanlarının yardımıyla denizden çıkartılan Yağcıoğlu'na sağlık görevlileri sahilde müdahalede bulundu, ancak yaşlı adam kurtarılamadı. Yağcıoğlu'nun cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Foça Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu Denize Giren Yaşlı Adam Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement