Fotoğraflar Lösemili Çocuklar İçin - Son Dakika
Yerel

Fotoğraflar Lösemili Çocuklar İçin

Fotoğraflar Lösemili Çocuklar İçin

Yunusemre Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Manisa Fotoğraf Dostları tarafından gerçekleştirilen “Gel Sen Ne Çektiğimi Birde Bana Sor” isimli fotoğraf Forum Magnesia Alşveriş Merkezi’nde fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu.

13.12.2016 16:21

Yunusemre Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Manisa Fotoğraf Dostları tarafından gerçekleştirilen "Gel Sen Ne Çektiğimi Birde Bana Sor" isimli fotoğraf Forum Magnesia Alşveriş Merkezi'nde fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu.

Yunusemre Belediyesi, sanatı ve sanatçıyı desteklemeye devam ediyor. Forum Magnesia'da Yunusemre Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Manisa Fotoğraf Dostları'nın işbirliğiyle 'Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor' isimli fotoğraf sergisi açıldı. Açılışa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Aynur Özdemir ve fotoğrafçılık eğitimi gören kursiyerler katıldı. Sergide Yunusemre Belediyesi Topçu Asım ve Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin objektifinden yansıyanlar fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. Serginin çok anlamlı bir amaca yönelik gerçekleştirildiğini kaydeden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, açılışta yaptığı konuşmada, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Sergiyi gezen Avşar ve davetliler, fotoğraflar hakkında bilgi alırken; sergiden elde edilen gelirin lösemili çocuklar yararına kullanılacağı belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraflar Lösemili Çocuklar İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement