Fragman: Suffragette'ten İlk Video Klip - Son Dakika
Teknoloji

Fragman: Suffragette'ten İlk Video Klip

Bafta ödüllü ünlü yönetmen Sarah Gavron'ın yeni projesi Suffragette'nin prömiyeri geçtiğimiz günlerde Telluride Film Festivali kapsamında gösterildi.

09.09.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

suffragette turkish player

Bafta ödüllü ünlü yönetmen Sarah Gavron'ın yeni projesi Suffragette'nin prömiyeri geçtiğimiz günlerde Telluride Film Festivali kapsamında gösterildi. İzleyicilerin dikkatini çeken bir senaryo yapısı olan filmin başrol oyuncuları da oldukça dikkat çekici. Başta Carey Mulligan, Meryl Streep olmak üzere renkli oyuncular içerisinde barındırıyor. Bildiğiniz üzere Mulligan'ın bir önceki sinema projesi de dönem filmiydi. Bu film projesinde de bu tip bir işe imza atan Mulligan'ın iyi bir performans sergilediği söylenmekte.

Filmin senaryosu 20. yüzyılın başlarında İngiltere'de kadın haklarını savunan aktivistleri ele almaktadır. Gerçek bir olaydan esinlenen filmde kompozisyonu bağlamında oldukça eleştirel bir tavır vardır. Filmin oyuncu kadrosunda Mulligan ve Streep olmak üzere Helena Bonham Carter, Ben Whishaw, Brendan Gleeson, Romola Garai, Anne-Marie Duff, Samuel West gibi isimler vardır.

Ayrıca filmin senaryosunu The Hours'un da senaristliğini yapmış olan Emmy ödüllü Abi Morgan üstlenmekte. Şimdiden Oscar adayı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bu filmin 2016 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Fragman: Suffragette\'ten İlk Video Klip
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Fragman: Suffragette'ten İlk Video Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement