Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun kulüp başkanı İsmail Akdağcık, galibiyet serisi yakalayarak ligde daha üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

11.03.2013 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun kulüp başkanı İsmail Akdağcık, galibiyet serisi yakalayarak ligde daha üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 puan hedefiyle çıktıkları Tepecikspor maçında istedikleri sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Tepecikspor karşısında her iki yarıda da üstün taraf olduklarını vurgulayan Akdağcık, "Özellikle ilk yarıda takımımız müthiş bir performans sergiledi. İyi ataklar geliştirdik. Hatta en az 4 mutlak gol pozisyonundan da yararlanamadık. İlk yarıyı 1-0 galip kapadık. İkinci yarıya da golle başladık ve 2-0 öne geçtik. Ancak daha sonra yediğimiz gol farkı 1'e indirdi. Fırsatları hoyratça harcamasaydık aradaki farkı daha da artırabilirdik. Önemli olan 3 puandı, onu da biz aldık" diye konuştu.

Tepecikspor galibiyetiyle takıma güvenin geldiğini dile getiren Akdağcık, şunları kaydetti:

"Ortaya koyduğumuz ataklarla dolu, hırslı oyun bizi adeta yeniden diriltti. Üzerimizdeki ölü toprağını atmamızı sağladı. Ama biz bu galibiyetin sevincine kapılıp önümüzdeki maçlarda rehavete kapılmayacağız. Önümüzdeki süreçte bir galibiyet serisi yakalayarak ligde daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bu hafta Turgutluspor ile karşılaşacağız. Bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Turgutluspor'u yenecek güçteyiz. Moralleri yüksek olan futbolcularımız Turgutluspor'u yenerek, takımımızın çıkışını sürdürmesini sağlayacaktır."

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/ Mustafa Çiftçi

Yayıncı: İsa Sansar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement