Futbolun 'Oyun Kuralları' Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Futbolun 'Oyun Kuralları' Anlatıldı

Futbolun \'Oyun Kuralları\' Anlatıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nce organize edilen eğitim etkinliğinde spor basınına 'futbolun oyun kuralları' anlatıldı.

23.08.2012 17:24

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nce organize edilen eğitim etkinliğinde spor basınına 'futbolun oyun kuralları' anlatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından da desteklenen etkinliğe Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Toplantı Salonu ev sahipliği yaptı. 'Futbolun Eğitim Semineri' adı verilen eğitim çalışmasına yoğun ilgi gösterilirken, seminere TFF 7. Bölge Sorumlusu Mehmet Doğan konuşmacı olarak katıldı.

Burada konuşan TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, Gaziantep ve Uludere'deki hain saldırıyı kınayıp, spor medyasını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşuna davet etti. Poyraz, "Gaziantep ve Uludere'de yaşanan hain saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu saldırı sonucu yaşamını yitiren askerlerimiz ile vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum" dedi.

Poyraz'ın konuşmasının ardından TFF 7. Bölge Sorumlusu Mehmet Doğan da futbol oyun kuralları, değişiklikleri ile FİFA ve MHK'nın talimatları konusunda katılımcılara bilgi verdi. Slayt gösterisi eşliğinde sunum yapan Doğan, gazetecilerin kendisine yöneltmiş olduğu sorulara da yanıt verdi.

Öte yandan, 'Futbolun Eğitim Semineri' adlı eğitim çalışmasına; Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Altıner'in de katıldı. Seminerin ardından TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, katkı ve katılımlarından dolayı TFF 7. Bölge Sorumlusu Mehmet Doğan ile Altıner'e birer teşekkür plaketi sundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbolun 'Oyun Kuralları' Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement