G.Saray ayrılığı KAP'a bildirdi! İşte yeni takımı - Son Dakika
Spor

G.Saray ayrılığı KAP'a bildirdi! İşte yeni takımı

Galatasaray, performansıyla bir türlü bekleneni veremeyen yıldız futbolcuyla yolları ayırdı. Taraftarın gözüne bir türlü giremeyen Emre Mor, Yunanistan ekiplerinden Olympiakos ile anlaştı.

01.02.2020 10:06  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın sezon başında Celta Vigo'dan kiraladığı ancak beklenen performansı sergileyemeyen Emre Mor, Olympiakos'a kiralandı. Bonservisi İspanyol ekibinde bulunan 22 yaşındaki futbolcu, Olympiakos için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Yunanistan'a gitti. Sarı-kırmızılılar, Emre Mor transfer için Yunan ekibinden 410 bin Euro kiralama bedeli alacak.

Galatasaray'da ara transfer döneminde takımda ayrılması beklenen isimlerden olan Emre Mor'un hangi takıma gideceği merak konusu olmuştu. Sarı-kırmızılı takımda beklenen performansı gösteremeyen genç futbolcu Olympiakos'la sözleşme imzalamak için Atina'ya gitti.

G. <a class='keyword-sd' href='/saray/' title='Saray'>Saray</a> ayrılığı KAP'a bildirdi! İşte yeni takımı

Genç futbolcu, Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos'a satın alma opsiyonu ile kiralandı. Emre Mor sezonu Yunan ekibinde tamamlayacak.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray, Emre Mor'un sezon sonuna kadar Olympiakos'a kiralandığını açıkladı. Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Emre Mor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Olympiakos FC. Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, Olympiakos FC. Kulübü Şirketimize net 410.000 Euro geçici transfer (kiralama) bedeli ödeyecektir. Oyuncunun 2019-2020 sezonu için kalan net 290.000 Euro sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

A Milli Takım forması da giyen yıldız futbolcu Emre Mor, sezon başında İspanyol temsilcisi Celta Vigo'dan Galatasaray'a kiralık gelmişti. Genç futbolcu, ligin ilk yarısındaki performansıyla geçer not alamamıştı.

G.Saray ayrılığı KAP'a bildirdi! İşte yeni takımı

Danimarka doğumlu olan 22 yaşındaki Emre Mor, 2016 yılında Nordsjaelland'dan Alman ekibi Borussia Dortmund'a transfer oldu. 2017'de 13 milyon Euro karşılığında İspanyol temsilcisi Celta Vigo'nun yolunu tutan genç yıldız, sezon başında 600 bin Euro karşılığında Galatasaray'a kiralanmıştı. Sarı-kırmızılı takımda 17 maça çıkan Emre Mor, skor üretemedi.

Emre Mor bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 10 maçta 365 dakika forma giyerken, gol ve asist katkısında bulunamadı. Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta 107 dakika, Türkiye Kupası'nda 2 maçta 102 dakika ve Süper Kupa'da ise 1 maçta 18 dakika görev yapan Emre Mor, tüm kulvarlarda 17 maçta oynadı.

G.Saray ayrılığı KAP\'a bildirdi! İşte yeni takımı

Son Dakika Spor G.Saray ayrılığı KAP'a bildirdi! İşte yeni takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Hghh: Gelecegin messisi gitti 2 13 Yanıtla
  • Tatar: Galiba bu senin son şansın 13 0 Yanıtla
  • Tt: Artık Yunanistan daki kızlara mesaj atarsın ama orda şansın çok yüksek ortam çok iyi orda hatunlarda fena ötesi iyi yere gidiyorsun dostum 10 1 Yanıtla
  • Rumi: Şimdi komşi düşünsün. 8 0 Yanıtla
  • Andsmero: Keşke 8tasa gelseydin oynamadan para kazanirdin 4 4 Yanıtla
  • Serkan: Emre ZOR 7 0 Yanıtla
  • Fiyasko: Gs senin için en son fırsattı 6 0 Yanıtla
  • Tarık: Emre senin gitmene üzüldüm hayırlısı olsun hakkında 1 2 Yanıtla
  • ...: fazla uzatma istesen herkes zirvede bırakacak degil ya sende sürünüyorken işi sonuçlan dir 3 0 Yanıtla
  • Holiganlık : Sezon başında geldiğinde bazıları tarafından rakiplerini morartacağı söylenmişti, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement