Galatasaray Arda Turan'ı isterse, Başakşehir transfere onay verecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray Arda Turan'ı isterse, Başakşehir transfere onay verecek

Galatasaray-Başakşehir maçı öncesinde Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki buzların erimesi sonrası gözler devre arasına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekipte Arda Turan'ın transferi ciddi ciddi konuşulmaya başlarken Başakşehir cephesinin bu transfere onay vermeye hazır olduğu öğrenildi.

24.11.2019 10:42  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 12. haftasındaki Galatasaray- Başakşehir maçına Fatih Terim ile Arda Turan'ın maç öncesindeki görüntüleri damga vurmuştu. EURO 2016'daki prim krizi sürecinde araları bozulan ikili, Arda'nın Terim'in elini öpmesinin ardından sıcak görüntüler sergilerken, tecrübeli hoca maç sonu açıklamasında "Bu Arda adamın kalbine de girer, gönlüne de" diyerek buzların eridiğinin mesajını vermişti.

TOP ARDA VE GALATASARAY'DA

Tüm bu yaşananların ardından gözler de devre arası transfer dönemine çevrildi. 32 yaşındaki futbolcunun eski takımına döneceği yönündeki söylentiler yeniden alevlenirken bu transfer için Başakşehir'in tavrı da ortaya çıktı. Habertürk Spor'dan Çağatay Çelik'in haberine göre; Galatasaray'dan Arda Turan talebi gelmesi halinde Başakşehir'in bu transfer için zorluk çıkarmayacağı öğrenildi. Turuncu-lacivertlilerin herhangi bir maddi talebi olmayacağı kaydedilirken tecrübeli futbolcu ile Galatasaray'ın anlaşması halinde gözler Barcelona'ya dönecek.

Katalan ekibiyle Mayıs 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan'ın başka bir talibinin olmaması nedeniyle Barcelona'nın da zorluk çıkarmayacağı kaydedildi. Futbolcu ve Galatasaray'dan bu yönde bir talep gelirse Arda'nın sarı-kırmızılı formayı 8 yıl sonra giymesinin önü açıldığı belirtiliyor.

SENELİK 2 MİLYON EURO KAZANIYOR

Başakşehir'e Barcelona'dan 2017-2018 sezonunun devre arasında gelen Arda Turan'ın İstanbul ekibinden senelik 2 milyon Euro kazandığı ifade edildi.

Galatasaray Arda Turan\'ı isterse, Başakşehir transfere onay verecek

Son Dakika Spor Galatasaray Arda Turan'ı isterse, Başakşehir transfere onay verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ULTRASLAN KOCAELİ: ARDA GALATASARAY A GELİRSE BİR DAHA MAÇA GİTMEM BUNUN GİBİ KARAKTERSİZ BİRİNİN TAKIMIMIZDA YERİ YOK 3 3 Yanıtla
  • UA: Orta sahada Belhandadan daha faydalı olur. Fener Emre yi kazandı. Arda Emreden kötü değil. 5 1 Yanıtla
  • Ömür: G.saraylı olmaktan artık utanç duyuyorum Bu ne rezillik koskoca takımTerimin oyuncağı olmuş yakın zamanda birbirine meydan okuyan iki çete başı utanmadan binlerce kişinin önünde birbirini yalıyor.. 3 2 Yanıtla
    Gslii: Fenerin artıkları gelip burda gs hayranlığı yapmasın,,gidin ersunun masallarını dinleyin 0 0
  • galatasaraylı..: aslan geç bile kaldın..................................................... 4 0 Yanıtla
  • Metin: Futbol değil bizim ülkede dizi çekiyoruz arda gitti arda geldi arda el öptü böyle gidiyoruz 3 0 Yanıtla
  • Gs: Bence gereği yok arda artık sahada değil magazinde boy gösterir 3 0 Yanıtla
  • Yavuz: BENCE ARDA AĞIR TOPÇU GETİRMEYİN 1 1 Yanıtla
  • İZMİR: takım çöp dolu bir taneye daha ihtiyaç yok 1 0 Yanıtla
  • AT KAFASI: VERECEK TABİ KURTULACAK YER ARIYO ADAMLAR :D 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement