Galatasaray'da Hakan Şükür'ün İhracını Yönetim Kurulu Belirleyecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Hakan Şükür'ün İhracını Yönetim Kurulu Belirleyecek

Galatasaray'da Hakan Şükür'ün ihraç edilmesi için Galatasaray Yönetim Kurulu'nun onayı bekleniyor ancak camiada Şükür'ün üyelikten atılmamasını isteyen birçok üye var.

22.09.2016 13:54  Güncelleme: 13:57

Galatasaray'da FETÖ terör örgütü ile ilişkileri olması nedeniyle Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput'un kulüp üyeliğinden atılması onaylanmıştı.

Disiplin Kurulu, ihraç istemi ile sevk edilen 5 kulüp üyesini için de bugün oy birliği ile 'ihraç' kararı aldı. Ancak kulüp tüzüğüne göre Disiplin Kurulunun aldığı bu kararın resmileşmesi adına Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetim Kurulu'nun da bu ihraç istemini onaylaması gerekiyor.

"ATILMASIN" DİYEN DE VAR

Galatasaray camiası içinde özellikle sarı kırmızılı kulübe büyük başarılar kazandıran Hakan Şükür'ün üyelikten atılmaması yönünde görüş bildiren birçok üye var.

Yönetim Kurulu Hakan Şükür ve 5 üye için ihraç kararını onarsa ayrıca bu kararın bozulması adına Olağan Genel Kurulda, tüzük gereğince kongre üyelerine danışılması ve oylama yapılması kararı da var. Yani son karar yine Galatasaray Genel Kurul üyelerine kalabilir.

(Futbolarena)

Galatasaray\'da Hakan Şükür\'ün İhracını Yönetim Kurulu Belirleyecek

Son Dakika Spor Galatasaray'da Hakan Şükür'ün İhracını Yönetim Kurulu Belirleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement