Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan ile anlaşmaya vardı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan ile anlaşmaya vardı

Süper Lig'de sezonu 6. sırada tamamlayan Galatasaray, transferde önemli bir hamle gerçekleştirdi. Sarı kırmızılılar, eski yıldızı Arda Turan ile anlaşmaya vardı. Milli futbolcu, Türk Telekom Stadyumu'ndan çıkarken görüntülendi.

05.08.2020 14:58  Güncelleme: 17:03

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Arda Turan transferinde sona geldi. Sarı kırmızılı ekip, beIN Sports kaynaklı habere göre eski yıldızıyla el sıkıştı ve her konuda anlaşmaya vardı. Sözleşmenin 1+1 yıllık olduğu öğrenildi.

Milli futbolcu, Türk Telekom Stadyumu'ndan çıkarken görüntülendi.

Galatasaray, eski yıldızı Arda Turan ile anlaşmaya vardı

BAŞKANI ZİYARETE GİTTİ

Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve uzun süredir adı eski takımı Galatasaray ile anılan Arda Turan, Türk Telekom Stadyumu'nda yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile bir araya geldi. Yıldız futbolcu daha sonrasında yöneticiler ile birlikte başkan Mustafa Cengiz'i evinde ziyarete gitti.

6 YIL TER DÖKTÜ

2000 yılında altyapısına girdiği Galatasaray'ın formasını 6 yıl profesyonel olarak giyen Arda, 2005-2011 yıllarında 130 maça çıkıp 25 gol kaydetti. 33 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı ekipten 2011 yılında ayrıldı ve Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Milli orta saha, daha sonrasında sırasıyla FC Barcelona ve İstanbul Başakşehir'de ter döktü.

Arda, Galatasaray'da 2007/08 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Galatasaray, eski yıldızı Arda Turan ile anlaşmaya vardı

66 NUMARA GİYECEK

Galatasaray'daki ilk yıllarında 66, sonrasında ise 10 numarayı giyen Arda Turan, ikinci döneminde 66 numaralı formayı sırtına geçirecek.

İSPANYA'DA 8 KUPA KAZANDI

Atletico Madrid ve FC Barcelona'da uzun yıllar oynayan deneyimli oyuncu, İspanya kariyerinde 2 La Liga, 3 İspanya Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 1 UEFA Avrupa Ligi ve 1 UEFA Süper Kupası kazandı.

Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan ile anlaşmaya vardı

Son Dakika Spor Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan ile anlaşmaya vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Hasan: Hosgeldun 0 0 Yanıtla
  • peskevitci: yine geldi gs ye tipi tip arda 0 0 Yanıtla
  • tahtapabuc: istemiyoz kardeşim ya fenere gitsin kavgacı bir tip galatasaraylı duruşuna yakışan bir karakter değil 0 0 Yanıtla
    TOKATLI: FENER PSİKOPAT YUVASI MI NEREYE GİDİYORSA GİTSİN BIRAKIN YULARINI 0 0 karaambar kamyoncusu seni: hadi len istemezükçüler sizi 0 0
  • :): şimdi eleştirenler olacak ama yabancı sınırlaması gelince bu surum mecburi maalesef hatta akıllı trensfer olmuş oluyo 0 0 Yanıtla
    TOKATLI: TOP TOPLAYICINIZ YOK MU Kİ ALDINIZ 0 0
  • hakan: bence fatik hocanın gitmesi lazım, yoksa gs seneye 6. bile olamaz... 0 0 Yanıtla
  • Tevfik: Bence eğer disiplinli çalışır form tutarsa çok iyi bir transfer olur. Galatasarayın öz evladı. Hiçbir gerçek Galatasaraylının karşı çıkması için bir çok geçerli bir sebep görmüyorum. Futbolculuğunu eleştirmeden önce İspanya macerasını inceleyin isterseniz. Birde Medyadan uzak durması şart. 0 0 Yanıtla
  • aslanım benim": hoşgeldin yuvana arda 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement