Galatasaray, Süper Kupa zaferini sosyal medyada Jardel'in fotoğrafıyla kutladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Süper Kupa zaferini sosyal medyada Jardel'in fotoğrafıyla kutladı

Galatasaray, 2000 yılında kazandığı UEFA Süper Kupası'nın yıldönümünde bir paylaşımda bulundu. Brezilyalı futbolcu Mario Jardel'in kupayı kaldırdığı fotoğrafı yayınlayan sarı kırmızılılar ayrıca, maçın görüntülerinin yer aldığı bir de video paylaştı.

25.08.2020 12:14  Güncelleme: 12:25

Galatasaray, 2000 yılında kazandığı UEFA Süper Kupası'nın yıldönümünde resmi twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Real Madrid'e karşı oynanan ve 2-1 kazanılan maçta attığı gollerle zaferde büyük paya sahip olan Mario Jardel'in kupayı kaldırdığı fotoğrafa yer veren Sarı kırmızılılar, bir de maçın görüntülerinin olduğu bir video paylaştı.

Galatasaray, Süper Kupa zaferini sosyal medyada Jardel'in fotoğrafıyla kutladı

"AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ"

Galatasaray, paylaştığı videoya "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'i 2-1 yenerek Avrupa'nın en büyüğü oluyor" notunu düştü.

Galatasaray, Süper Kupa zaferini sosyal medyada Jardel'in fotoğrafıyla kutladı
Galatasaray, Süper Kupa zaferini sosyal medyada Jardel\'in fotoğrafıyla kutladı

Son Dakika Spor Galatasaray, Süper Kupa zaferini sosyal medyada Jardel'in fotoğrafıyla kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • .: şikeci fenevbahçe. Aziz yıldırım ne dedi; YAPTIYSAM, FENERBAHÇE İÇİN yaptım dedi ama federasyondan ses yok maalesef.yazık ülke futboluna 14 1 Yanıtla
  • Hemşinli: Bu olay ne zaman gerçekleşti hatırlayamadım. 3 10 Yanıtla
    :): hamsi kafalı yorma o küçücük beynini 6 0 Hemşinli: çapını gösteririm alabilirsen 0 3 GÜMRÜK BAKANI: senin çapın yetmez. bak jardel in elinde ki avrupa süper kupası. sizin hayallerinizin bittiği yerde galatasaray ın gerçekleri başlar. 3 0 Hemşinli: ben hatırlayamadım diyom aşşadaki mal ne diyo. 0 1 GÜMRÜK BAKANI: işte çapın yetmez derken, hatırlamaya çapın yetmez. bnm yazdığımı anlamya çapın yetmez. düzgün konuşmaya çapın yetmez. vs. vs. 1 0 GÜMRÜK BAKANI: beynin de çapın kadar küçük, nerelere sığdırmışsın. kabiliyetin sadece sahip olduğun organların kadar, sen ne kadar da zavallısın. küçücük olduğun kullandığın jargondan belli, epey komplekslisin. çok belli küçüksün, küçücüksün. 1 0 Tabii: Sen anlamazsın pontuso. 1 0
  • Ertaç: Fener boşuna değil GS den giden bütün oyuncuların peşinde. 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement