Galatasaray taraftarının protesto ettiği Tarık Çamdal'dan tepkilere yanıt - Son Dakika
Spor

Galatasaray taraftarının protesto ettiği Tarık Çamdal'dan tepkilere yanıt

Türk Telekom Stadı'nda Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da taraftarlar, konuk ekip forması giyen eski oyuncuları Tarık Çamdal'ı protesto etti. Tarık Çamdal, maçın ardından protestolara yanıt verdi.

28.12.2019 21:03  Güncelleme: 22:30

Antalyasporlu futbolcu Tarık Çamdal, ayrıldıktan sonra eski takımı Galatasaray'a karşı ilk kez forma giydi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, top ayağına her geldiğinde Tarık Çamdal'ı ıslıklarla protesto etti.

GEÇEN SEZON AYRILMIŞTI

Sarı-kırmızılı takıma 2014'te Eskişehirspor'dan transfer edilen ve 4,5 sezonda hem maliyeti hem de performansıyla çok tartışılan Tarık, geçen sezonun devre arasında takımdan ayrılmıştı.

28 yaşındaki savunma oyuncusu, son olarak 26 Aralık 2017'de Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki Bucaspor maçında forma giydiği Türk Telekom Stadı'na 733 gün sonra bu kez rakip takım formasıyla çıktı.

PROTESTOLARA YANIT

Tarık Çamdal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Takım olarak kötü oynadıklarını söyleyen Tarık Çamdal, "Erken bir gol yedik. O bizi biraz sarstı. Ondan sonra biraz daha oyunu kurmakta zorlandık. Kötü bir oyundu bizim için. Böyle bir skor beklemiyorduk, üzgünüz. Umarım devre arasını iyi geçirir, takıma yeni katılan arkadaşlarla daha da iyi oluruz." dedi.

"BU CAMİAYA SAYGI DUYUYORUM"

Galatasaray taraftarlarının kendisine protestosu sorulan Çamdal, "İstediklerini söyleyebilirler. Bu camiaya saygı duyuyoum. Fazla diyecek bir şeyim yok." diye konuştu.

Galatasaray taraftarının protesto ettiği Tarık Çamdal\'dan tepkilere yanıt

Son Dakika Spor Galatasaray taraftarının protesto ettiği Tarık Çamdal'dan tepkilere yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Gs taraftarı: Aldığın paralar haram olsun 4 3 Yanıtla
  • İDO: BEN BU KADAR GENİŞVE RAHAT BİR ADAM GÖRMEDİM 2 4 Yanıtla
  • Gsli : Diyecek neyin olabilir ki sen zaten sus millet gerekeni söylemiştir merak etme futbol artığı seni 2 3 Yanıtla
  • Gazoz: Bir galatasaraylı olarak tarığa hak vetiyorum taraftar dediğimiz kitle salaklar topluluğu adamı niye protosto ediyosunuz adama o mukaveleyi imzalatan kim onlara hesap sorun bana versınler o parayı bende aynısını yaparım. 4 0 Yanıtla
  • Pala: GS tarihinde böyle sözde topçu görmedim tarihin enbuyuk kazığı 2 2 Yanıtla
  • Selçuklu: Sanki adam kendi kendine sözleşme yaptı adam sonuna kadar haklı yapmasaydın o kadar uzun sözleşme yattın bari ona göre madde koysaydın gitmiş adamı ıslıklıyorlar bu kadar boş topluluk olmayın profesyonel adı üstünde senin yönetiminde böyle olacak 2 2 Yanıtla
  • Asd: Her şey bu oyunculara bağlı değil alıp adamları geliştirmeden yedeklerin kaptanı yaparsan oda gelişmez yararlı olmaz istiyorlar ki herkes deli gibi çalışsın başarılı olsun teknik adamlar ne halt ediyor bu gençleri kazanmak için türkiyede kurtulan parlıyor bir yerde bugün merih çağlar gibi binlercesi çöp edildi 3 0 Yanıtla
  • Tatar: Senin yerin Eskişehirspor 2 1 Yanıtla

Advertisement