Gaziantep İki İşyerindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Gaziantep İki İşyerindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Gaziantep İki İşyerindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

İki işyerindeki hırsızlık güvenlik kamerasında Gaziantep'te, iki farklı işyerinde meydana gelen hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

06.07.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki işyerindeki hırsızlık güvenlik kamerasında

Gaziantep'te, iki farklı işyerinde meydana gelen hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Beybahçe ve Umut mahallelerinde bulunan elektronik eşyası ve tütün satılan iki farklı işyerinde yaşanan hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı. Geçen cuma günü Ahmet Gülsevgi'ye ait elektronik eşyalarının satıldığı dükkana giren hırsız, vitrinde bulunan 2 bin 500 lira değerindeki bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. İftar vaktinde dükkanın arka kısmında bulunan Ahmet Gülsevgi'nin dalgınlığından yararlanan hırsızlık şüphelisinin dükkanın içinde gezmesi ve vitrindeki bilgisayarı çalmasını güvenlik kamerası görüntüledi.

Umut Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda ise 74 yaşındaki Abdullah Akkurt'a ait tütün satılan dükkana gelen Suriye uyruklu 3 kişi, Akkurt ile tütün almak için pazarlık yapmaya başladı. Müşteri gibi gelen 3 kişiden 2'si Akkurt'u oyalarken, diğer kişi ise içeri girerek 20 kilo tütünü çaldı. İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan 20 kilo tütününün çalınmasını gözyaşları içinde anlatan Akkurt, şüphelilerin bulunmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep İki İşyerindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement