Gaziantep'te Öğretmenler Günü Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Öğretmenler Günü Kutlamaları

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda bulunan başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenk bırakıldı.
Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen öğrenciler ve öğretmenler saygı duruşunda bulunulması ve...

24.11.2013 16:42

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda bulunan başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenk bırakıldı.

Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen öğrenciler ve öğretmenler saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sundu. Günün anlam ve önemine dair basın mensuplarına açıklamada bulunan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, öğretmenlerin geleceği inşa ettikleri kaydederek, "Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Öğretmenlik çok önemli bir meslek. Çünkü biz geleceği inşa ediyoruz. Bugün öğretmenlerimiz büyük bir fedakarlık ve özveri ile mesleklerini inşa etmeye çalışıyorlar. Ben bütün öğretmenlerimize şu ana kadar ki göstermiş oldukları fedakarlıklar için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki mesleki hayatlarında da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Öğretmenler Günü Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement