Geçtiğimiz Yıl Hayatını Kaybeden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba Çeşitli Etkinliklerle... - Son Dakika
Güncel

Geçtiğimiz Yıl Hayatını Kaybeden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba Çeşitli Etkinliklerle...

Faik GÜRSES-İSTANBUL-DHA Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübünün Onursal Başkanı ve Türk Sporunun önder isimlerinden Süleyman Seba vefatının1.yılında çeşitli etkinliklerle anıldı.

13.08.2015 13:10

Faik GÜRSES-İSTANBUL-DHA

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübünün Onursal Başkanı ve Türk Sporunun önder isimlerinden Süleyman Seba vefatının1.yılında çeşitli etkinliklerle anıldı.

Akaretler Süleyman Seba Caddesin de ki Şairler Parkı girişinde açılan anı defteri sabahın erken saatlerinden itibaren sevenlerinin akınına uğradı. Anı defterin, duygularını yazan taraftarlar, dostları ve kongre üyeleri Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya olan bağlılıklarını dile getirdiler. Kulüp Başkanı Fikret Orman'da burada yaptığı kısa konuşmada Seba'yı şu sözlerle bir kez daha ortaya koydu Yeri dolmayacak, asla unutulmayacaksın Sayın Başkanım.

Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenörlerden Mehmet Kulaksızoğlu ve Tamer Tuna, futbolculardan kaleci Tolga, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm olmak üzere, alt yapı oyuncuları ve amatör sporcularda, Şairler Park'ı ve Feriköy'deki kabristanına gelerek bizzat Seba'nın anma etkinliğin de hazır bulundular.

KİMLER YOKTUKİ

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Seba'nın anma törenin de Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri de hazır bulundu. Eski yöneticilerden, Serdar Adalı, Murat Aksu, Futbol Federasyonu eski Başkanı ve UEFA Eski Asbaşkanı Şenes Erzik, eski yönetici Fahrettin Curoğlu dikkat çeken isimler arasındaydı. Yeğenleri, Erol ve İlhan Girişgen, yakın dostlarından Hasan Anıl Cansız, Mustafa Kaya'da unutulmaz başkanın anma yıldönümünde bulundular. Süleyman Seba'nın Başkanlığı sırasında adı efsane takıma çıkmış futbol takımından Ulvi Güveneroğlu, Samet Aybaba, Gökhan Keskin, Recep Çetin ile Beşiktaş eski Genel Sekreteri ve eski Belediye Başkanı İsmail Ünal'da Süleyman Seba'nın kabri başında dua eden isimler arasındaydı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geçtiğimiz Yıl Hayatını Kaybeden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba Çeşitli Etkinliklerle... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement