Gelecek Turizmde ile Dünyalar Senin - Son Dakika
Güncel

Gelecek Turizmde ile Dünyalar Senin

Anadolu Efes, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı işbirliğinde 8 yıldır devam eden Gelecek Turizmde Projesi'nin yeni dijital platformu "dunyalarsenin.com" blogu yayında!

06.03.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihçi, seyahat yazarı ve rehber Saffet Emre Tonguç öncülüğündeki 6 blog yazarı, Gelecek Turizmde kapsamında desteklenen proje bölgelerini gezerek izlenimlerini "Dünyalar Senin" blogunda paylaşacaklar.

Anadolu Efes, 2007 yılından bu yana Gelecek Turizmde Projesiyle, sürdürülebilir turizm modelleri yaratarak yerel kalkınmaya destek oluyor. Bu proje kapsamında hayata geçirilen dunyalarsenin.com blogunda ise; tarihçi, seyahat yazarı, rehber Saffet Emre Tonguç'un öncülüğünde blog yazarları; işletmeci Altuğ Galip, seyahat yazarı Engin Kaban, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Uzmanı Önder Koca, Yemek Kitabı ve Gazete Yazarı/ Televizyon Programcısı Refika Birgül, blogger Birgül Saatçi, akademisyen ve Styleboom blogunun editörü Burçin Akgün, Gelecek Turizmde ile desteklenen Bursa/Misi Köyü, Mardin, Seferihisar, Şanlıurfa, Malatya ve Safranbolu'yu gezerek izlenimlerini paylaşacak.

Blogda ayrıca konuk blog yazarların alternatif turizm rotalarıyla ilgili yazıları ve seyahat edilen yerlerin "hep aynı kalması" için "Sorumlu Turist"in uyması gerekenlerle ilgili bilgiler de yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelecek Turizmde ile Dünyalar Senin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement