Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi Yürürlüğe Girdi - Son Dakika
Güncel

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi Yürürlüğe Girdi

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesinin yürürlüğe girdiğini belirtti.

01.07.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesinin yürürlüğe girdiğini belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yıldız, müdürlük binasında düzenlediği basın toplantısında, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında bu projenin yürürlüğe konulduğunu söyledi.

Bu kapsamda Sivas'ta desteklenen 294 proje için 8 milyon 820 bin lira ödenek ayrıldığını aktaran Yıldız, şunları kaydetti:

"Hibe almaya hak kazanan üreticilere ait listeler bugünden itibaren il müdürlüğümüz internet sayfasında ve ilçe müdürlükleri ilan panolarında yer alacak. 11- 15 Temmuz'da ise listede ismi geçen çiftçilerle sözleşme imzalanacak. Sözleşme imzalamayan genç çiftçilerimiz ise haklarını kaybedecek. Bunların yerine yedek listede bulunana ve en yüksek puanlı genç çiftçilere sözleşme imzalanacak. Sözleşme aşamasında da istenecek belgeler yine internet sayfamızda yayınlanacak. Hibeye hak kazanan genç çiftçilerimizin istenilen belgeleri hazırlayarak, müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi Yürürlüğe Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement