Genç Sporcular Bu Okuldan Yetişecek - Son Dakika
Spor

Genç Sporcular Bu Okuldan Yetişecek

Genç Sporcular Bu Okuldan Yetişecek

Esenyurt Belediyesi'nin yaz spor okulları açılış töreni binlerce genç sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

23.06.2013 11:17  Güncelleme: 11:26

Esenyurt Belediyesi'nin yaz spor okulları açılış töreni binlerce genç sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Farklı branşlarda eğitim alacak gençlerin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na gösterdikleri sevgi Kadıoğlu'na statta tur attırdı.

Esenyurt Belediyesi'nin 2013 yılı Yaz Spor Okulları açılışı, Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda binlerce sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yaz tatilinin girmesiyle öğrencileri sporla buluşturmak ve geleceğin sporcularını yetiştirmek için açılan yaz spor okullarının açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, veliler, gençler ve sporcular katıldı.

GENÇLERİN SEVGİSİ, BAŞKANA TUR ATTIRDI

Farklı spor dallarında eğitim alacak olan gençler, spor salonunda yerlerini aldı. Başkan Kadıoğlu'nun salona teşrif ettiğini gören genç sporcular, büyük bir izdihamla başkan Necmi Kadıoğlu'na sarıldı. Yoğun ilgiden dolayı dakikalarca hareketsiz kalan Kadıoğlu, çareyi spor salonunu gezmekte buldu. Başkan Kadıoğlu'nun arkasından gelen sporcular ise ilginç görüntülere sahne oldu.

"Çocukların sevinci çok etkileyici" diyen Başkan Necmi Kadıoğlu, "Birbirini teşvik edici bir havayla bir araya gelince çok daha iyi oluyor. Yaz spor okullarımız kapsamında kayıt yaptıranların sayısı yakında 50 bine ulaşacak. Eğitim kapsamında da 16 branşla çocuklarımıza farklı etkinliklerle gelişmesini sağlayacağız. Bunu için ne kadar çocuklarımızı dışarıdan kurtarabilirsek o kadar kar sayıyoruz. Bu şekilde çocuklarımızın kötü alışkanlıklarından da kurtulmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

"NESLİHAN DARNEL OLACAĞIM"

Yaz spor okuluna kayıt yaptırdığını bunun için de çok mutlu olduğunu dile getiren 12'inci sınıf öğrencisi olan Meltem Yağmur, "Okulum bitti. Belediyemizin açtığı spor salonlarında voleybol oynuyorum. Bu sayede boş zamanlarımı değerlendiriyor ve kendimi geliştiriyorum. İleride de Neslihan Darnel gibi olmayı planlıyorum" diye konuştu.

Büyüyünce profesyonel bir futbolcu olmak istediğini belirten Fatih Karçık, kurs sayesinde kendisini geliştireceğini ve örnek aldığı Nuri Şahin gibi olabileceğini ifade etti.

2013 yılı Yaz Spor Okulları açılış töreni, çeşitli spor gösterileri ve konser programları ile devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Sporcular Bu Okuldan Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement