Genç Adam, Sosyal Medyada Tartıştığı Genci Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Genç Adam, Sosyal Medyada Tartıştığı Genci Bıçaklayarak Öldürdü

Konya'da sosyal medya üzerinden tartıştığı öğrenilen iki gençten biri diğerini bıçaklayarak öldürdü.

16.02.2017 05:03  Güncelleme: 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yaşayan Ahmet Kahraman, eski kız arkadaşının sevgilisi S.Y. ile sosyal medyada tartıştı. İkili yüzyüze görüşmek için haberleştikleri caddede karşılaşınca tartışma başladı. Tartışmanın büyüyünce Kahraman, ve yanındaki arkadaşı Emre T. bıçakla yaralandı Kahraman, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

CADDEDE GÖRÜŞMEK ÜZERE HABERLEŞTİLER

Konya'da yaşayan 20 yaşındaki Ahmet Kahraman sosyal medya üzerinden daha önceki kız arkadaşının, erkek arkadaşı 17 yaşındaki S.Y. ile tartıştı. İddiaya göre tartışmanın ardından Ahmet Kahraman arkadaşı Emre T.'yi de yanında alarak S.Y. ile görüşmek için cadde üzerine geldi. Kahraman, bu sırada cadde üzerinde kendisini bekleyen S.Y. ve kardeşi Y.E.Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Ahmet Kahraman ve arkadaşı Emre T. bıçakla yaralandı.

Genç Adam, Sosyal Medyada Tartıştığı Genci Bıçaklayarak Öldürdü

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay üzerine şüpheli S.Y. ve Y.E.Y olay yerinden kaçarken, bıçakla göğsünden yaralanan Ahmet Kahraman ve bacağından yaralanan Emre T. kendi imkanlarıyla Konya Beyhekim Devlet Hastanesi'ne gittiği öğrenildi. Ağır yaralanan Ahmet Kahraman burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç Adam, Sosyal Medyada Tartıştığı Genci Bıçaklayarak Öldürdü

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra kaçan S.Y. ve Y.E.Y polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli S.Y ve Y.E.Y. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Genç Adam, Sosyal Medyada Tartıştığı Genci Bıçaklayarak Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç Adam, Sosyal Medyada Tartıştığı Genci Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement