Gerçek Kullanıcıları Kullandı - Son Dakika
Güncel

Gerçek Kullanıcıları Kullandı

Gerçek Kullanıcıları Kullandı

Vitamin'in yeni reklam filmlerinde gerçek Vitamin kullanıcıları rol aldı.

12.10.2012 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milyonlarca ilköğretim, lise öğrenci ve öğretmenine zengin bir öğrenme ortamı sunan, Türkiye'nin en kapsamlı online eğitim içeriği Vitamin (www.vitaminegitim.com), yeni sezon reklam filmlerinde profesyonel oyuncular yerine, gerçek Vitamin kullanıcılarına söz verdi.

Yüzde yüz Türk Telekom iştiraki Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ'nin 24 yıllık eğitim teknolojileri tecrübesiyle geliştirilen öncü eğitim markası Vitamin, milyonlarca öğrenci ve öğretmenin yaşamına değer katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Mart ayında, isteyen herkesin ücretsiz üye olarak girip deneyimleyebileceği yeni bir kullanım modeline geçerek ilk 1 ayda toplam 5.2 milyon ziyaret rakamına ulaşan Vitamin (www.vitaminegitim.com), bu kez de kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen yeni uygulama paketleri ile "Vittrin" alanını yeniledi. (www.vittrin.com)

Vitamin, kullanıcılarını ve potansiyel kullanıcılarını Vitamin'deki yeniliklerden haberdar etme ve marka değerini güçlendirme amaçlı reklam kampanyasında ise bu kez gerçek kişilerin tanıklığına başvurmayı tercih etti. Markanın yöneticileri, ürün geliştirmenin her aşamasında öğrenci ve öğretmenlerle çok yakın çalışıp, Vitamin'e yön verirken kullanıcı deneyimlerinden fazlası ile yararlandıklarını, bu reklam fikrine ise Vitamin'e her gün gelen yüzlerce kullanıcı yorumunun ilham verdiğini ifade ettiler.

Vitamin hakkındaki görüşlerini TV'de de söyler misin?

Marka, kampanyanın konseptine karar verdikten sonra, deneme çekimleri ve seçim sürecine girildi. Vitamin'i neden tercih ettiklerine dair yöneltilen sorulara verdikleri samimi cevaplar, öğrencilerin doğallığıyla birleşince 20'şer saniyeden oluşan 4 ayrı reklam filmi ve dijital mecra tanıtımları kısa sürede ortaya çıktı.

Reklamda rol alan öğrenciler, Vitamin'den kendilerine böyle bir teklif geldiğinde çok şaşırıp heyecanlandıklarını ancak kameraya kolay adapte olduklarını söylediler.

Türkiye'nin, ilköğretim ve lise MEB müfredatına yönelik en zengin içerikli online eğitim destek hizmeti olan Vitamin'de ders içerikleri, etkileşimli alıştırmalar, sanal deneyler, 3D canlandırmalar, çalışma kağıtları ve sınıf etkinliklerinden oluşuyor.

Kapsamlı konu anlatımları, merkezi sınavların soru-cevap prensipleriyle uyumlu, gelişmiş ölçme değerlendirme yöntemleri ile hazırlanan, öğrencinin eksiklerini tespit edip gidermesine yönelik sınav uygulamaları, özgün eğitsel oyunlar ve zengin çeşitlilikte İngilizce öğrenme programları, öğrencilerin zevkle çalışıp, anlamlandırarak öğrenmesine yardımcı oluyor.

Vitaminegitim.com aracılığı ile sadece Vitamin uygulamalarına değil, eğitim alanında kalitesini kanıtlamış markaların eğitsel içeriklerine de Vitamin referansıyla ulaşılabiliyor.

Vitamin'le öğrencilerin düzenli çalışabilmeleri, çok özel sınav sistemini deneyimleyebilmeleri ve Vitamin Puanları, Başarı Armaları kazanarak zevkle öğrenebilmeleri için www.vitaminegitim.com'a kısa bir kayıt işlemi yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gerçek Kullanıcıları Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement