Gevaş Meslek Yüksekokulu'nda Güçlendirme Çalışması - Son Dakika
Güncel

Gevaş Meslek Yüksekokulu'nda Güçlendirme Çalışması

Gevaş Meslek Yüksekokulu\'nda Güçlendirme Çalışması

Van'da meydana gelen depremlerde hasar gören Gevaş Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) güçlendirme çalışmaları başladı.

30.03.2012 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da meydana gelen depremlerde hasar gören Gevaş Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) güçlendirme çalışmaları başladı. Okulda deprem nedeniyle ara verilen öğretim, güçlendirmenin tamamlanacağı 16 Nisan'dan sonra yeniden başlayacak.

Van'daki 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremlerde Gevaş İlçesi'ndeki MYO da hasar gördü. Yapılan incelemeler sonrası az hasarlı raporu verilen MYO'da güçlendirme çalışmaları başladı. Gevaş MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necat Görentaş, güçlendirme çalışmaları kapsamında 13 kolona giydirme yapılacağını, 4 duvarın da perde duvar olarak örüleceğini söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Görentaş, "Yapılan çalışmaların 16 Nisan'a kadar bitirilmesini bekliyoruz. Bu tarihten sonra eğitim ve öğretime yeniden başlayacağız. Öğrencilerimizi bekliyoruz. Çünkü öğrenciler esnafın can damarı ve ilçenin sosyal kültürel yönden zenginliğidir. Ayrıca barınma sorunu da çözüldü. Kızılay kampında bulunan konteynerler öğrencilerimize tahsis edilecek. Ayrıca kız öğrenciler için de yüksekokulun bahçesine 20 konteyner kuracağız" dedi. - Van/ Gevas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gevaş Meslek Yüksekokulu'nda Güçlendirme Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement