Gezdiler, Gördüler, Çektiler - Son Dakika
Yerel

Gezdiler, Gördüler, Çektiler

Gezdiler, Gördüler, Çektiler

Konak Belediyesi’nin yoğun ilgi gören fotoğrafçılık kursu tamamlandı.

21.06.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediyesi'nin yoğun ilgi gören fotoğrafçılık kursu tamamlandı. Işığın çizdiği resmin peşinden giderek anı yakalayan 28 kursiyerin gezip görüp çektiği fotoğraf kareleri, Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılan yılsonu sergisinde görücüye çıktı.

Serginin açılış törenine kursiyerlerin yanı sıra aileleri ve fotoğraf meraklıları katıldı. Farklı yaş ve meslekten 28 kursiyerin eserlerinden oluşan sergide İnciraltı Kent Ormanı, Hipodrom, İnciraltı ve Agora gibi İzmir'in en güzel bölgelerinden objektiflere yansıyan fotoğraflar yer aldı. Fotoğraf sanatı ile ilgili öğrendikleri teknikleri kullanarak çektikleri fotoğrafları sergileme şansı bulan kursiyerler arasında en çok ilgiyi 75 yaşında Mehmet Cihat Mat gördü. İlerlemiş yaşına rağmen fotoğrafçılık hobisini geliştirmek adına Konak Belediyesi'nin açtığı fotoğrafçılık kursuna katılan Mat, aldığı eğitimin kendisine büyük katkı koyduğunu söyledi. Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini dile getiren Mat, "Dört yıldır fotoğraf çekiyorum. Benim en güzel hobim fotoğrafçılık" dedi.

EMEKLER MEYVESİNİ VERDİ

Kurs eğitmeni Kayacan Uğurluer ise kursun keyifli geçtiğini belirterek, "Eğitimlerin ardından grup halinde 10 gün boyunca İzmir sokaklarını gezdik. Tüm kursiyerler devamsızlık yapmadan sokakları karış karış gezerek fotoğraf çekti. Bu sergi için büyük emek verdiler. Hepsini tek tek kutluyor ve başarılarından ötürü tebrik ediyorum" dedi. Birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı Konak Belediyesi kursiyerlerinin sergisi ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gezdiler, Gördüler, Çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement