Gkv 2013 Ygs'de Türkiye'nin Yüz Akı - Son Dakika
Yerel

Gkv 2013 Ygs'de Türkiye'nin Yüz Akı

Gkv 2013 Ygs\'de Türkiye\'nin Yüz Akı

YGS 2013'ün açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarından başarı haberleri geldi.

03.04.2013 15:46

YGS 2013'ün açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarından başarı haberleri geldi.

GKV'dan alınan bilgiye göre, sınav sonucunda Türkiye ve Gaziantep dereceleriyle ülke gündemindeki başarılı yerini koruyan Gaziantep Kolej Vakfı Liseleri elde ettiği sonuçlarla Gaziantep'in de gurur kaynağı olmaya devam etti. GKV Özel Liseleri, YGS 2013 sonuçlarına göre yeni başarılara imza atarak hem bireysel, hem de kitlesel başarıda Gaziantep'in ve bölgenin lideri olduğunu bir kez daha gösterdi.

GKV Özel Fen Lisesi öğrencisi, Gözde Laden Erkanoğlu, tüm puan türlerinde il birincisi oldu. Erkanoğlu, Türkiye çapında da, YGS 1'de Türkiye 12.'si, YGS 2'de Türkiye 17.'si, YGS 3'de Türkiye 47.'si, YGS 4'de Türkiye 61.'si, YGS 5'de Türkiye 38.'si ve YGS 6'da Türkiye 19.'su oldu.

Aynı sınavda GKV Özel Fen Lisesi öğrencilerinden Sait Berk Barlas YGS 1'de Türkiye 559.'su, YGS2' de Türkiye 641.'si ve YGS 6'da Türkiye 762.'si oldu.

GKV Özel Fen Lisesi Öğrencisi Dilan Yağmur Kutlar, YGS 1'de Türkiye 789.'su, YGS 2'de Türkiye 530.'su, YGS 3'de Türkiye 865.'si, YGS4'de Türkiye 760.'sı oldu.

GKV Özel Fen Lisesi öğrencisi İpek Erdoğan, YGS 1'de Türkiye 627.'si, YGS 2' de Türkiye 817.'si, YGS5'de Türkiye 620.'si ve YGS6'da Türkiye 445.'si oldu.

GKV Özel Anadolu Lisesi öğrencisi, Başak Nur Çakır ise YGS 4 puan türünde Türkiye 898.'si olmayı başardı.

Sadece GKV Özel Okullarının değil Gaziantep'in de bu sınavdaki isminin duyurulmasını sağladı.

ÖSYM verilerine göre, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden bu yılki YGS'de,

ilk 100'de 6 derece, İlk binde 20 derece, ilk 2 binde 27 derece, ilk 10 binde 168 derece çıktı.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili de öğrencileri, YGS'den dolayı kutlayarak, GKV Liselerinin, kadrosu ve sistemiyle, öğrencilerin ihtiyacı olan her şeye sahip olduğunu, daha önceki yıllarda GKV'den mezun olup, en saygın üniversitelere giden GKV mezunlarının bu imkanları kullandıklarını, bu yılki adayların da bu fırsatı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Vergili, öğrencilere LYS'de de başarılar diledi.

GKV Özel Liseleri Müdürü M. Fevzi Beşe de kendisini ziyaret eden öğrencileri kutlayarak "LYS sınavına giren, derece yapan bütün öğrencilerini YGS'de aldıkların sonuçlar için tebrik ediyor, öğretmen ve idareceliremizle velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu başarı bir ekip işidir" dedi.

Beşe, öğrencilerle yaptığı sohbette "Henüz yarış bitmedi YGS'den başarıyla çıktınız. Sizleri asıl üniversiteye sokacak olan LYS'de de aynı başarıyı göstereceğinize inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

Sınavda elde edilen başarıda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının büyük katkısı olduğunu ifade eden öğrenciler de, "Okulumuz idareci ve öğretmenlerimiz bizleri itinayla bu sınavlara hazırladı. Başarımızdaki en büyük pay okulumuzundur. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Yrd Doç Dr Atanur Vergili'nin şahsında bütün GKV ailesine ve kendi ailelerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz YGS sınavlarıdır. Hayallerimizdeki üniversiteler yerleşeceğimizi umuyoruz" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv 2013 Ygs'de Türkiye'nin Yüz Akı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement