Gökhan Töre ve Esra Bilgiç Aşklarını Herkese İlan Etti - Son Dakika
Magazin

Gökhan Töre ve Esra Bilgiç Aşklarını Herkese İlan Etti

Gökhan Töre, önceki akşam kural bozdu. 5 aydır aşk yaşadığı Esra Bilgiç'le basından köşe bucak kaçan Beşiktaşlı yıldız, oyuncu sevgilisiyle bir düğüne katılıp aşkını ilan etti.

19.05.2016 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın centilmen futbolcusu Semih Kaya, önceki akşam hayatını Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın oyuncusu Yasemen Saylar ile birleştirdi.

GECEDE ŞIKLIK YARIŞI

Sporcu çift, düğün tarihi olarak da Galatasaray'ın UEFA kupasını kazandığı tarih olan 17 Mayıs'ı seçti. Çırağan Sarayı'ndaki düğün töreni, spor camiasını bir araya getirdi. Şıklık yarışının yaşandığı gecede şampiyon Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre de vardı.

YAPIMCIDAN UYARI ALMIŞTI

Ocaktan beri güzel oyuncu Esra Bilgiç'le aşk yaşayan yıldız futbolcu, ilişkisini o günden beri gizli tuttu. Genç çift, 'Diriliş Ertuğrul'da 'Halime Hatun'u canlandıran Bilgiç'in yapımcısından aldığı "Özel hayatınla gündeme gelme" uyarısına kulak verdi.

KURALLARINI BOZDULAR

Aylardır gazetecilerden köşe bucak kaçan Esra Bilgiç ile Gökhan Töre, önceki akşam kurallarını bozdu. Semih Kaya ile Yasemen Saylar'ın düğün törenine güzel sevgilisiyle birlikte katılan Beşiktaşlı yıldız, aşkını da herkese ilan etti. Gökhan Töre ve Esra Bilgiç, gazetecilerin ilişkileriyle ilgili soruları karşısında ise tek kelime etmedi.

Gökhan Töre ve Esra Bilgiç Aşklarını Herkese İlan Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gökhan Töre ve Esra Bilgiç Aşklarını Herkese İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • BJK Lİ: YAKIŞIR NİYET BELKİ CİDDİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE PİS DERMİŞ KISKANMAYIN MUTLULUK DİLEYİN DİLEYİNKİ SİZİN DE OLSUN DAHA İYİSİNİ ALLAH SİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH HEPİMİZE HER KONUDA AMİN 9 2 Yanıtla
  • Ejder: Bende diyorum gökhan niye kadroya giremiyor diye yaw bu kadın milleti böyle zaten bi bulastini bütün işin gücün ters gidiyor :) 10 1 Yanıtla
  • Kaya: Gözlerine bant çekin Noyan tanıması. 3 0 Yanıtla
  • abuzer kömürcü: Aptalmısın kızım bu adam hem aldatır hem döver 1 2 Yanıtla
  • Yakışır: Gokanada böyle güzel bayan yakışır.Futbolcuların eşlerinin geneli güzel e tabi para var¿futbolcular çirkin eşleri güzel. 2 1 Yanıtla
  • ......: bunun içinmi silah çektin sen futbolcu değil mafya olman gerekiyor havuç kafalı 2 1 Yanıtla
  • Asam olsada yatsak: O zaman ikisininde ak 0 0 Yanıtla

Advertisement