Göksel: "Milletimizin Kararını Gördük, Saygı Duyuyoruz" - Son Dakika
Yerel

Göksel: "Milletimizin Kararını Gördük, Saygı Duyuyoruz"

Göksel: "Milletimizin Kararını Gördük, Saygı Duyuyoruz"

Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Millet oyunu verdi.

07.06.2015 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, "Millet oyunu verdi. Milletimiz ne diyorsa doğru diyordur" dedi.

Türkiye genelinde yapılan genel seçimlerde AK Parti Samsun İl Başkanlığı seçim sonuçlarını parti binasından takip etti. Toplantı salonuna kurulan sinevizyondan seçimleri Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun Milletvekili Adayları Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Hüseyin Avni Çatal ve parti üyeleri takip etti.

Kesin olmayan seçim sonuçlarının yavaş yavaş açıklanmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadan karayolu ile Ankara'ya hareket ederken, milletvekili adayları da seçim sonuçlarını İl Başkanı Muharrem Göksel'in odasında takip etmeye başladı.

Basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, "Hakem millet. Millet oyunu verdi. Türkiye genelinde de oy oranımız düştü, Samsun'da da düştü. Bunun sonucunda da milletin kararını gördük ve biz de buna saygı duyuyoruz. Buna söylenecek bir şey yok. Milletimiz ne diyorsa doğru diyordur. Takdir milletimizindir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göksel: 'Milletimizin Kararını Gördük, Saygı Duyuyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement