Gol kralı Diagne'ye sürpriz talip - Son Dakika
Spor

Gol kralı Diagne'ye sürpriz talip

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarına izin alıp katılmayan ve sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla tepki çeken Diagne'ye Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in teklifte bulunduğu öğrenildi.

28.05.2019 10:22  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da ?Mbaye Diagne için ilginç gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için istenmeyen adam ilan edilen Senegalli futbolcu için Suudi Arabistan kulüplerinden Al Hilal resmi teklifte bulundu. Geçen sezon Gomis'i transfer eden Al Hilal Diagne için 8 milyon euro önerdi.

8 MİLYON EURO AZ BULUNDU

Takvim'de yer alan habere göre; Ancak Galatasaray Yönetimi'nin 8 milyon euroluk teklifi çok az bulduğu ve Diagne'yi 13 milyon eurodan aşağı bir rakamı satmayı düşünmediği öğrenildi. Bu durum Suudi Arabistan kulübüne bildirildi.

DİAGNE MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ

G.Saray'ın Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı ve 30 golle gol kralı olan Diagne, menajerini değiştirdi. Senegalli futbolcu bundan böyle Gomis'in de menajerliğini yapan Etienne Mendy ile anlaştı.

MENDY İSTANBUL'A ÇAĞRILDI

Sarı-kırmızılı yönetimin menajer Etienne Mendy'i İstanbul'a çağırdığı öğrenildi. Senegalli futbolcu için 13 milyon eurodan aşağı bir rakamın asla kabul edilemeyeceği menajere bildirilecek.

Gol kralı Diagne\'ye sürpriz talip

Son Dakika Spor Gol kralı Diagne'ye sürpriz talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • büyük çağrı: gs li olarak çağrı yapıyorum.bizim ligde geriye düşünce rakipler kırmızı görüyor ve biz haybeye penaltı kullanıyoruz ona eyvallahda cl dede yardımcı olun destek atın.olmadı hakem yollayın.serkanı alperi bülenti oralarda çok arıyoruz.yoksa son 25 yabancı maçta 2 galibiyet almışız bizede yazık.dediğim gibi bizim ülkede sorun yok 2 12 Yanıtla
    Gs: Bir gsli olmadığın kuş cinsi olduğun aşikar 9 2 UltrAslan: Tamam kuşum o klavyeyi sakince yere bırak. 0 1 UltraslanaNKara: MAL 0 1
  • Aliço: Sahtekar. İşi gücü yalandan yere düşüp penaltı beklemek. Sen sporcu değilsin. 6 2 Yanıtla
  • Piskopat Avcisi,: Kaleci bu yamyami karsisinda görunce kaciyor bu da gol u rahatca atiyordur. 3 3 Yanıtla
    Bu nasıl bir yorum : Yahu sen adamın en fazla kendince futbolculuğuna fikir beyan edebilirsin burada .adamın fıtratıyla fizikiyle teniyle dalga geçemezsin eleştiremezsin oda sen ben gibi etten kemikten insan bence bu çok yanlış 0 0 Piskopat Avcisi,: Bunasilbiryorum: Yani dis görünüs cok önemli bence. Ayrica zenci olmasi da bir dezavantaj aslinda. 0 0
  • Sertaç: Gerekirse zarar edin verin gitsin 3 2 Yanıtla
  • gs li: hemen versinler diyecem de al hilal daha gomisin son taksidini veremedi :) 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement