Gölbaşı'nda 10 Bin Kişilik İftar - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda 10 Bin Kişilik İftar

Gölbaşı\'nda 10 Bin Kişilik İftar

Gölbaşı Belediyesi'nin geleneksel iftar yemeğinin ikincisi Mogan Gölü Sahil Parkı'nda 10 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

13.08.2012 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İftara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Gölbaşı Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde geleneksel olarak düzenlediği iftar programının ikincisi Mogan Gölü Atatürk Sahil Parkı'nda 10 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sağanak yağmura rağmen büyük ilgi gören iftara Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Atatürk Sahil Parkı'nda 10 bin kişiyi sağanak yağışa rağmen iftar sofrasında buluşturan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Bir Ramazanı daha geride bırakmaya hazırlandığımız bugünde tüm vatandaşlarımızın aklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi. Başkan Odabaşı, hep birlikte dolu dolu bir Ramazan geçirdiklerini belirterek şöyle dedi:

BAYRAM GÜNLERİNE KAUŞMANIN HEYECANI

"Bir Ramazanın manevi atmosferini teneffüs ederken eğlenerek, sohbet ederek, göl kenarında sinema keyfinin tadını çıkararak, her gün bir iftar sofrasında buluşarak bir araya geldik. Şimdi küçüklere sevgiyle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı bu güzel bayram günlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Mübarek Ramazan Bayramının değerli Gölbaşılı hemşehrilerimize hayırlara vesile olması ümidiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyor; sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum."

Gölbaşı Belediyesi'nin geleneksel iftar yemeğine 10 bin kişi katılımıyla gerçekleştirilen Gölbaşı Belediyesi'nin iftar yemeğine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, eski Milletvekili Abdurrahman Küçük, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BAHÇELİ'YE BÜYÜK İLGİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli, iftar yemeğinin verildiği Sahil Parkı'na aracından inip yürüyerek girerken iftarı bekleyen Gölbaşılılarla merhabalaştı. Ramazanlarını kutlayan Devlet Bahçeli'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bahçeli, elini öpen çocuklarla sohbet etti ve onları sevdi. Bahçeli, iftar programından ayrılışında da alkışlarla uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda 10 Bin Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement