Gölcük'te 4 Engelliye Akülü Araba Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

Gölcük'te 4 Engelliye Akülü Araba Hediye Edildi

Gölcük'te, Ziyaretler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği, 4 bedensel engelliye akülü araba hediye etti.

17.05.2017 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük'te, Ziyaretler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği, 4 bedensel engelliye akülü araba hediye etti.

Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk, yaptığı açıklamada, dernekçiliğin insanlara faydalı olmak için yapılması gerektiğini söyledi.

Dernek olarak insanlara faydalı olmak için çalıştıklarını belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Bizim için öncelikli olan, engelli vatandaşlarımızdır. Onların yaşamını kolaylaştırmak için elimizden gelen desteği veriyoruz. Aynı zamanda biz, Uluslararası Hasena Yardım Derneği Kocaeli Gölcük Temsilcisiyiz. Bu dernek birçok ülkede insanlara yardım yapıyor. Biz de, ilçemizde yardımlara muhtaç olan insanlarımız için bu derneğimizden destek alıyoruz. Bu aldığımız akülü arabaların en büyük destekçisi Hasena Derneğidir. Biz dernek olarak önceki gün 3 engelli vatandaşımıza akülü araba verdik. Bu günde 18 yaşındaki bedensel engelli Kurtuluş Metin Şenol kardeşimize akülü araba hediye ediyoruz. Kurtuluş kardeşimiz, bu araba ile daha kolay dışarı çıkarak gezebilir. Ben burada kardeşimiz Kurtuluşa hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Akülü arabasına binen Kurtuluş, Öztürk'e teşekkür ederek, "İyiki sizin gibi yardımsever insanlar var. Akülü arabam olmadığı için dışarıya çıkamıyordum. Bu günden sonra ben de dışarı çıkarak, gönlümce gezebileceğim. Güzel yerleri göreceğim." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölcük'te 4 Engelliye Akülü Araba Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement