Golcuk'te İlhan Şeşen ile Aşk Şarkıları - Son Dakika
Güncel

Golcuk'te İlhan Şeşen ile Aşk Şarkıları

Golcuk\'te İlhan Şeşen ile Aşk Şarkıları

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, sosyal yaşama renk katan Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi, bu kez İlhan Şeşen'i ağırladı.

31.05.2013 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, sosyal yaşama renk katan Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi, bu kez İlhan Şeşen'i ağırladı. Sanatçı burada düzenlenen bahar konserinde aşk şarkılarını hayranlarıyla birlikte söylerken, her parçanın sonunda ayakta alkışlandı.

Grup Gündoğarken ile müzikseverlerin hayatına giren ve yıllardır tüm müzikseverlerin beğeniyle dinlediği İlhan Şeşen, Gölcük'te unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Akustik ağırlıklı konserde İlhan Şeşen'e piyanoda Mete Çelilk, bas gitarda Akın Aral, bateride Korcan Ulusoy ve gitarda Fuat Şeşen eşlik etti.

Sanatçının, hayranlarının televizyon dizilerinden de yabancı olmadığı oyunculuğunu da içine kattığı masalsı hikayeleri, müzikal alt yapısı ve sesi müzikseverlerle buluştu. 'Gördüğüme Sevindim', 'Ellerimde Çiçekler' gibi unutulmayan parçalarını da seslendiren İlhan Şeşen, her parçasının sonunda ayakta alkışlandı. - Kocaeli/ Gölcük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Golcuk'te İlhan Şeşen ile Aşk Şarkıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement