Görüntülü Haber) Türk Firmaları Almanya'da Ambalaj Fuarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) Türk Firmaları Almanya'da Ambalaj Fuarına Katıldı

Almanya'nın Nürnberg kentinde 27-29 Eylül tarihleri arasında yapılan Uluslararası Paketleme ve Ambalaj Uzmanlık Fuarında (FachPack) yer alan 34 Türk firması ilgi gördü.

29.09.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Nürnberg kentinde 27-29 Eylül tarihleri arasında yapılan Uluslararası Paketleme ve Ambalaj Uzmanlık Fuarında (FachPack) yer alan 34 Türk firması ilgi gördü. Fuara çeşitli ülkelerden bin 542 firma katılırken,44 bin 300 kişi de fuarı ziyaret etti. Fuara katılan 34 Türk firmasından biri olan Duran Doğan firması satış temsilcisi Koray Aydın, daha önce tek olarak katıldıkları fuarda, bu yıl LGR firma ortaklığında yer aldıklarını dile getirerek, lüks paketleme yaptıklarını söyledi.

"Sektörde Lideriz"

Korozo firması Satış temsilcisi Selin Bahar ise, paketleme sektöründe lider olduklarını dillendirerek, Avrupa'da da ilk sekiz firma arasında yer aldıklarını söyledi. Selin Bahar, fuarda 4.kez yer aldıklarını ifade ederek, yeni ürünlerini sergilediklerini belirtti.

"Oto Parçaları Ambalajında Öndeyiz"

Benoplast firması satış temsilcisi Oktay Bostan, 2005 yılında kurulan firmada 350 kişinin çalıştığını, ana fabrikalarının Yalova'da bulunduğunu anlatarak, otomobil sektörü için kasa ambalajı üzerinde söz sahibi olduklarını ve yoğun ilgi gördüklerini dile getirdi. Oktay Bostan, sektörde 4 firma ile rekabet halinde olduklarını söyledi

Fuara katılan Türk firmaları şöyle:

Armasan, Armell, Bak Ambalaj, Bareks, Benoplast, Elif,Etapak, Etisan, Euroasia, Fitpak, Görsel sanatlar, Hexepan, İnternotional Dunnage, ispak, Kırktaş, Korozo Amblaj, Lifex, Mentpack, Mescord, Mopak, Özerden Plastik, Opal, Ozortaş Ambalaş, Pakekş, Petsan Plastik, Plasko Plastik, Propak, Sade Ofset, Sembol, Sinangin, Sumer Plastik, Uğur ve Yılmaz Redüktör. - Rnberg

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) Türk Firmaları Almanya'da Ambalaj Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement