Gülhane'den Sancaktepe'ye Beykoz'dan Başakşehir'e - Son Dakika
Güncel

Gülhane'den Sancaktepe'ye Beykoz'dan Başakşehir'e

"Sokak'ta Sanat Var" etkinlikleri bu hafta sonu Gülhane'den Sancaktepe'ye Beykoz'dan Başakşehir'e İstanbul'un farklı noktalarında sanatseverlerle buluşuyor…

11.09.2020 09:03  Güncelleme: 09:13

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)Kültür Daire Başkanlığı'nın çocuklar ve yetişkinler için oluşturduğu etkinlikler 11 Eylül Cuma, 12 Eylül Cumartesi ve 13 Eylül Pazar günü Gülhane Parkı, Beykoz Çayırı, Kemerburgaz Kent Ormanı, Maltepe Özgürlük Parkı, Sarıyer Poligon Parkı, Sancaktepe Safa Tepesi ve Kadıköy Yenisahra Doğa Parkı'nda gerçekleştirilecek.

İsmail Hakkı Demircioğlu- Nida Ateş, Bülent Ortaçgil, Apolas Lermi, Gülay Arslan, Burcu Yıldız gibi sevilen müzisyenlerin sahne alacağı etkinliklerde ayrıca"Şişman Güzeldir", "444", "Mahşeri Cümbüş" tiyatro oyunları seyirciyle buluşacak.

Çocuklar için sahne ve alan etkinliklerinden oluşan Çocuk Şenliği'nin yanı sıra "Fısıltı Odası, "Kral'ın Altınları,"Masal Masal İçinde" çocuk oyunları sahnelenecek.

İstanbul'un tüm meydanlarına, köylerine ve mahallelerine kültür sanatı yaymayı hedefleyen "Sokakta Sanat Var" etkinlikleri sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gülhane'den Sancaktepe'ye Beykoz'dan Başakşehir'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement