Kanatsız Melek Gülsüm Anne, Umut'u Toprağa Verdi, Feryatları Yürek Dağladı - Son Dakika
Güncel

Kanatsız Melek Gülsüm Anne, Umut'u Toprağa Verdi, Feryatları Yürek Dağladı

Antalya'da 10 yıldır Gülsüm Kabadayı'nın baktığı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, kamuoyunun "Umut" ismiyle tanıdığı kimliği meçhul genç, toprağa verildi.

23.01.2018 15:59  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 10 yıldır Gülsüm Kabadayı'nın baktığı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, kamuoyunun "Umut" ismiyle tanıdığı kimliği meçhul genç, toprağa verildi.

GERÇEK ÇOCUKLARI DA TÖRENDE

Cenazesi hayatını kaybettiği özel hastanenin morgundan alınan Umut için Kabadayı'nın yaşadığı Korkuteli ilçesindeki Çayırlı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, gencin koruyucu annesi Gülsüm Kabadayı, Kabadayı'nın çocukları Tunahan, Mehmet Ali ve Firdevsi Ağar ile AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu katıldı.

Cami avlusunda Umut'un son giydiği tişört ile kefeninden kestiği bir parçayı koklayan Gülsüm anne, taziyeleri kabul etti.

Kanatsız Melek Gülsüm Anne, Umut'u Toprağa Verdi, Feryatları Yürek Dağladı
Gülsüm anne, Umut'un tişörtünü koklayarak ağladı.

"YOĞUN BAKIMDA KAVUŞTUM, YOĞUN BAKIMDA KAYBETTİM"

Kabadayı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir yoğun bakımda kavuştuğu Umut'u yine bir yoğun bakımda kaybettiğini dile getirdi.

Umut'a sevgisini verdiğini ifade eden Kabadayı, "Umut'u kurtarmaya nefesim kalmadı. Kendimi buna hazırlamamıştım. Gerçek annesi çıkacak, alacak zannediyordum. Allah'tan aldım, Allah'a verdim. O bir melekti. Herkesin umuduydu. Artık 'anne' demiyor. Boncuk boncuk bakmıyor." dedi.

Tören sırasında tabuta sarılan Kabadayı, "Benim 4 oğlum var diyordum. Sen nerelere gidiyorsun Umudum. Kardeşlerinden nasıl ayrılacaksın. Seni çok sevmişiz. Ciğerlerim yanıyor. Bu ölüm yakışmadı." diye konuştu.

RUS KADINLAR ÇİÇEK KOYDU

Cenaze namazının ardından Paşa Mezarlığı'na defnedilen gencin mezarı başında Gülsüm Kabadayı uzun süre gözyaşı döktü. Kabadayı ve cenaze törenine katılan Rus kadınlar, Umut'un mezarına çiçek koydu.

Kanatsız Melek Gülsüm Anne, Umut'u Toprağa Verdi, Feryatları Yürek Dağladı

FİLM GİBİ BİR HİKAYE

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Ağustos 2008'de tedavi gören bir yakınına refakat eden Gülsüm Kabadayı, geçirdiği trafik kazası sonucu aynı hastanenin yoğun bakım servisinde kalan kimliği meçhul gençle ilgilenmeye başlamıştı. Hastaya yaklaşık 2 ay gönüllü bakan Kabadayı, ismini "Umut" koyduğu genci evine götürerek ona tam 10 yıl sahip çıkmıştı.

Kanatsız Melek Gülsüm Anne, Umut'u Toprağa Verdi, Feryatları Yürek Dağladı
Kanatsız Melek Gülsüm Anne, Umut\'u Toprağa Verdi, Feryatları Yürek Dağladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kanatsız Melek Gülsüm Anne, Umut'u Toprağa Verdi, Feryatları Yürek Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • mert: çok ıyı bakmış ama bu kadar düşkün olmasını anlayamadım 2 20 Yanıtla
  • sahir kamer: türkiyenin gülsüm anası başın sag olsun 19 1 Yanıtla
  • SEYİTONBAŞI: gülsüm ana başın sağ olsun senin yaptığını herkes yapamaz 20 0 Yanıtla
  • Ne İyi İnsanlar var değilmi,: Devletimiz, böyle iyi yürekli ve yardm sever insanları elden ayakdan düşünce korumalı ve kollamalı. 18 0 Yanıtla
  • ayhan süpermen : çocuğa 10 yıldır bakıyormuş helâl olsun cennet bu kadının iki kere ayağının altindadir 14 0 Yanıtla
  • Szd : Ya bu devirde insanlar annesine babasına bakmıyor. Bu bayan hiç tanımadığı birine yatalakken bakmış. Neden bu kadar kırıcı yorumlar yazıyorsunuz. Hepimiz bu kadar iyi insan olsak keşke. 14 0 Yanıtla
  • isar: Allah sizleri cennetinde buluştursun, amin 10 0 Yanıtla
  • garıp: anaların anası aslanın kuzuyu evlat olarak kabullenmesı hıc tanımadıgı ve engellı bır cocukga sahıp cıkmak ınan kı gulsum anayı cennette o cocuk ellerıyle goturecek allah senden razı olsun gulsum ana 10 0 Yanıtla
  • Acılı ve hüzünlü ve takdire şayan.: Gerçek bir yardım sever hayır sever bir insan,böyle insanlar toplumda çok az bulunur. 9 0 Yanıtla
  • Anadolunun yüreği: Allah rahmet eylesin.anadolu anasının şefkatiyle ömrünü geçirmesi ve onun sıcak yuvasında en iyi şekilde bakılması film gibi ,iyi insanlar halen dünyamızda yaşıyor.iyi düşün iyi yaşa bırak kötüler kazandığını zannetsin.iyi insanlara saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum 9 0 Yanıtla

Advertisement