Gültepe Mahalle Konağı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gültepe Mahalle Konağı Açıldı

Gültepe Mahalle Konağı Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe Mahallesi'ne yaptırılan mahalle konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

28.09.2013 10:51

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe Mahallesi'ne yaptırılan mahalle konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış için düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, diğer davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Yapımına yaklaşık 5 ay önce başlanan mahalle konağının açılışında konuşan Başkan Doğan, "Geçen 4,5 yıl içinde bütün mahallelerde olduğu gibi Gültepe'de de büyük değişim yaşandı. Yaptığımız hizmetler ile İzmit'in çehresini değiştiriyoruz. Yapılan her iş imara, yasalara, kanunlara uygun şekilde yapılmaktadır. Hizmetlerimizde siyasi ayrım gözetmiyoruz. Çünkü hizmetin siyaseti olmaz" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ta belediyelerin önemli hizmetlere imza attığını ifade ederek" Belediye Başkanımız Nevzat Doğan'ın nezdinde diğer bütün belediye başkanlarımızı da yaptıkları hizmetlerden dolayı kutluyorum. Gültepe'siz İzmit olmaz. Bu mahallemiz içinde okul ve sağlık ocağı projemiz bulunuyor" şeklinde konuştu.

Açılışta Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ile İzmit Kaymakamı Osman Kaymak'ta birer konuşma yaparak Başkan Doğan'a yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Gültepe Mahalle Muhtarı Yusuf Çevik de yapılan hizmetlerden memnun olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından mahalle konağının açılışı gerçekleştirildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gültepe Mahalle Konağı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement