Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'in, Kalp Krizi Geçirmesi - Son Dakika
Yerel

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'in, Kalp Krizi Geçirmesi

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Bir sıkıntı durumumuz yok. 2 3 saat sonra olağanüstü bir sıkıntı olmazsa, daha rahat etsin diye Ankara'ya naklini yapacağız"

10.05.2014 13:12

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Bir sıkıntı durumumuz yok. 2-3 saat sonra olağanüstü bir sıkıntı olmazsa, daha rahat etsin diye Ankara'ya naklini yapacağız" dedi.

AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar'da bulunan Müezzinoğlu, Bakan Yardımcısı Metin'i, kalp krizi geçirmesinin ardından anjiyo yapıldığı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ziyaret etti.

Sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldıktan sonra çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, "Şu anda tıbbi tedavi anlamında, sağolsun arkadaşlarımız gerekeni yaptılar. Takipte, stabil durumda. Bir sıkıntı durumumuz yok. 2-3 saat sonra olağanüstü bir sıkıntı olmazsa, daha rahat etsin diye Ankara'ya naklini yapacağız. Yüksek İhtisas'a gönderiyoruz. İrtibat devam ediyor. Ambulans uçağımız da gelecek, onunla göndereceğiz" ifadelerine yer verdi.

Müezzinoğlu, daha sonra toplantının yapıldığı otele geçti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'in, Kalp Krizi Geçirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement