Gümüşhane Emniyet Müdürü Can'a Veda Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Emniyet Müdürü Can'a Veda Töreni Düzenlendi

Gümüşhane Emniyet Müdürü Can\'a Veda Töreni Düzenlendi

Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can için veda töreni düzenlendi.

16.05.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can için veda töreni düzenlendi.

Can'ın, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınması dolayısıyla organize edilen törene Vali Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Serhat Önder, Belediye Başkan Vekili Tayyar Demirel, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Adalet Komisyonu Başkanı Asabil Yırtıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Elbeyi Gergin, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Mayda, burada yaptığı konuşmada, kamu görevlerinin belirli sürelerle icra edildiğini ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, "Bayrağı bir arkadaşımızdan alıp başka bir arkadaşımıza devrediyoruz. Yaptığımız iş insanımıza hizmettir. Emniyet Müdürümüzün, çalıştığı süre içinde özellikle toplumla bütünleşme yönünde güzel hizmetleri oldu" dedi.

Can, 25 yıllık meslek hayatı boyunca tamamen objektif kurallar içinde, meslek ilkelerine ve etik değerlerine bağlı kalarak hizmet verdiğini ifade ederek, "Asayiş ve huzur kenti Gümüşhane'de görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Can'a hizmetleri dolayısıyla Vali Mayda tarafından başarı belgesi, çeşitli kurumların yetkililerince ise plaket verildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Emniyet Müdürü Can'a Veda Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement