Güneş Festivalinde Duman Coşkusu - Son Dakika
Kültür Sanat

Güneş Festivalinde Duman Coşkusu

Güneş Festivalinde Duman coşkusuMERSİN - Mersin'de Mezitli Belediyesi bu yıl 8'incisi düzenlenen Soli Güneş Festivali'nde sahne alan Duman grubu sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

30.06.2018 01:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneş Festivalinde Duman coşkusu

MERSİN - Mersin'de Mezitli Belediyesi bu yıl 8'incisi düzenlenen Soli Güneş Festivali'nde sahne alan Duman grubu sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

En temiz enerji kaynağı olan güneşe dikkat çekmek için her yıl düzenlenen Soli Güneş Festivali, bu yılda çeşitli etkinliklere imza atıyor. Stantların açılmasıyla başlayan festivalin ilk gününde sevilen rock grubu Duman sahne aldı.

Soli Konser Alanı'nda gerçekleştirilen konserde sahneye çıkan Duman, binlerce kişiyi sevilen şarkılarıyla coşturdu. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde Duman gurubu, 'aman aman, yanı başımdan, oje, ah neşesi yeter' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser öncesinde açıklamalarda bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, konser tarihinin sınav tarihine yakın olmasının tamamen tesadüf olduğunu belirterek,"Konser aylar öncesinden belliydi. Fakat seçimlerin erkene alınması, sına tarihini de değiştirdi" dedi. Tarhan, Türkiye'nin inanç ve kararlılıkla aydınlık bir ülke olacağını belirterek, "Bunda kararlıyız, umudunuzu yitirmeyin" dedi.

Güneş Festivalinde Duman Coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Güneş Festivalinde Duman Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement