Güroymak'ta Eğitim Planlama Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Güroymak'ta Eğitim Planlama Toplantısı

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında, 2017-2018 yılı Eğitim Öğretim planlama toplantısı yapıldı.

06.09.2017 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında, 2017-2018 yılı Eğitim Öğretim planlama toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıda, 18 Eylül'de başlayacak eğitim ve öğretim sezonununda öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitim görmelerini sağlamak amacıyla alınması gereken önlemlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Alibeyoğlu, eğitim yılı öncesinde bazı değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek, "Güvenlik ve asayiş yönünde hassas olduğunu değerlendirdiğimiz okullarımız öncelikli olmak üzere, tüm eğitim kurumlarımızda güvenlik kameralarının tamamlanması, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, öğrencilerimiz güvenli bir şekilde okula gidiş gelişleri ve servislerin denetlenmesi, öğrencilerimizin gün ışığında daha fazla istifade edebilmeleri, öğretmen ihtiyacı, okullarımızın eksiklikleri gibi konuları görüştük. Öğrencilerimizin daha güvenli ve huzurlu ortamlarda eğitim görmeleri için aldığımız önlemler kararlılıkla devam edecektir." diye konuştu.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Seyhan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Kerem Güvener, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Ateş, mahalle ve köy muhtarları, okul aile birlik başkanları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güroymak'ta Eğitim Planlama Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement