Gürültü Cinneti: 2 Polisi Şehit Etti, 2 Kişiyi Yaraladı, İntihar Etti - Son Dakika
Yerel

Gürültü Cinneti: 2 Polisi Şehit Etti, 2 Kişiyi Yaraladı, İntihar Etti

Gürültü Cinneti: 2 Polisi Şehit Etti, 2 Kişiyi Yaraladı, İntihar Etti

Olayla ilgili açıklama yapan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, saldırganın bir ay önce mahalleye taşındığını psikolojik sorunları bulunan bir kişi olduğunu söyledi.

08.05.2011 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olayla ilgili açıklama yapan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, saldırganın bir ay önce mahalleye taşındığını psikolojik sorunları bulunan bir kişi olduğunu söyledi. Cinnet olayını anlatan Vali Lekesiz, "Sokakta oynayan çocukların gürültüsüne sinirlenen Yusuf Gezer, bir ay önce taşındığı Gün Apartmanında bulunan ikinci kattaki dairesinden pompalı tüfeğiyle havaya ateş etmiş. Bu sırada 'Neden ateş açıyorsun' diye soran mahalle sakinlerinden önce Besime Aşkar'ı, sonra da Mehmet Tartar'ı yaralamış" dedi.

Vali Lekesiz polislerin şehit olma anını ise "İhbar üzerine olay yerine gelen ekipte görevli personelden bir kişi yerde yaralı olarak yatan kadınla ilgilenirken diğer iki memur İsmail Gündüz ve Coşkun Aksit, apartmanda gizlenen zanlının yanına gitmek istemişler. Bu sırada pompalı tüfekli saldırgan yakın mesafeden ateş ederek iki arkadaşımızı yaralamış. Polislerden İsmail Gündüz, olay yerinde Coşkun Aksit ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirerek şehit oldular" diye konuştu. Şehit olan iki polis memuru Hatay Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek.

- Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Gürültü Cinneti: 2 Polisi Şehit Etti, 2 Kişiyi Yaraladı, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement