Gürültüden Uyuyamayan Öğretmen Öğrencilerini Dövdü - Son Dakika
Dünya

Gürültüden Uyuyamayan Öğretmen Öğrencilerini Dövdü

Çinli öğretmen gürültüden uyuyamayınca öğrencileri sıra dayağından geçirdi.

05.12.2015 08:30  Güncelleme: 08:32

Çin'in Guangdong eyaletinde bulunan Guangzhou Bo Wen okulunda geçen salı günü meydana gelen olayda öğretmen, 16 öğrencisini çok gürültü yapıp kendisine öğlen uykusu uyutmadıkları gerekçesiyle dövdü.

Soyadı Yan olarak açıklanan ve okulda son iki yıldır bilgi teknolojileri dersi öğretmenliği yapan adam, okulun öğlen molasında uyumaya çalışırken ilkokul 2. sınıf öğrencileri çok gürültülü çıkardı. Uykusundan olmanın hışmıyla bulunduğu yan odadan sınıfa dalan öğretmen öğrencileri süpürge sapıyla feci şekilde sıra dayağından geçirdi.

Dayak hadisesi kimi öğrencilerin evlerine gidip yaşananları ebeveynlerine anlatmasıyla ortaya çıktı. Kızgın veliler çarşamba günü okula gelip öğretmenden topluca şikayetçi oldular. Salı akşamı kimi velilerin cep telefonuna öğretmenin özürlerini ve olaydan duyduğu üzüntüyü bildiren kısa mesajı ulaştı. Buna rağmen Yan öğretmen polis tarafından göz altına alındı ve sorgulandı. Sorgusunda dayak iddiasını kabul eden öğretmen yaptığı hareketten pişman olduğunu ve herkesten özür dilediğini ifade etti.


Gürültüden Uyuyamayan Öğretmen Öğrencilerini Dövdü

Son Dakika Dünya Gürültüden Uyuyamayan Öğretmen Öğrencilerini Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement