Güzellerden Demre Turu - Son Dakika
Güncel

Güzellerden Demre Turu

Güzellerden Demre Turu

Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'na katılan güzeller Demre İlçesi'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdi, yat turunda eğlendi.

30.07.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'na katılan güzeller Demre İlçesi'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdi, yat turunda eğlendi. Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'na katılan ve Muratpaşa Belediyesi Kadın Hentbol Takımı'nın oyuncusu Raema Mungıu'nun da bulunduğu 12 finalist, 9 Ağustos'ta yapılacak finale Antalya'nın Demre İlçesi'nde hazırlanıyor. Günde iki seans çalışan güzeller, çalışmalardan arta kalan zamanlarda da gezi ve ziyaretler yapıyor. Güzeller, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu'yu ziyaret etti.

Yarışmanın finalistleri daha sonra Myra Antik Kenti'ni gezdi. Kaya mezarları ve tiyatro masklarında fotoğraf çektiren güzeller ardından Noel Baba Müzesi'ne geçti. Noel Baba Heykeli önünde poz veren güzeller sonrasında Çayağzı Limanı'ndan yatla Kekova turuna çıktı. Yatta müzik eşliğinde eğlenen güzeller Demre'nin doğal ve tarihi yapılarına hayran kaldı.

Yarışmayı düzenleyen Tanıtım Production Genel Müdür Yardımcısı Derya Bulut, "Yarışmanın eğitim kampı için doğal ve tarihi güzellikleri nedeniyle Demre'yi tercih ettik. Güzellerimiz de Demre'ye hayran kaldı. Türkiye'nin en güzel kızının seçileceği büyük final, 9 Ağustos'ta Antalya'daki Su Hotel'de yapılacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güzellerden Demre Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement