Güzeloğlu, İmo'nun Kuruluş Yıldönümüne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Güzeloğlu, İmo'nun Kuruluş Yıldönümüne Katıldı

Güzeloğlu, İmo\'nun Kuruluş Yıldönümüne Katıldı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi'nin 58.yaşında, inşaat mühendislerini yalnız bırakmadı.

15.12.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi'nin 58. yaşında, inşaat mühendislerini yalnız bırakmadı.

İMO Mersin Şubesi'nin 58. kuruluş yıldönümü, Merada Center'de düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinliğe Vali Güzeloğlu da eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte katılarak, inşaat mühendislerinin mutluluğunu paylaştı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan ile İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün de katıldığı gecede konuşan Vali Güzeloğlu, "58 yıl gibi yarım asrı aşan uzun bir geçmişe sahip olmak önemli bir büyüklük. Ülkemizin ve kentimizin gelişmesi noktasında şehirleşme ve daha güzel bir yaşam standardına ulaşılabilmesi noktasında emek veren tüm mühendislere teşekkür ediyorum" dedi.

İMO Şube Başkanı Veysel Özkan da oda olarak geride kalan 58 yıl içerisinde Mersin'in gelişimine katkı vermeye çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların sonrasında Güzeloğlu tarafından meslekte 40 yılını dolduran inşaat mühendislerine plaketleri verildi. Gecede, sanatçı Zekai Tunca da bir konser verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzeloğlu, İmo'nun Kuruluş Yıldönümüne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement