Son dakika: Ehliyet sınavında kopya girişimi: Düğme görünümlü kamerave kablosuz kulaklık ile yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika: Ehliyet sınavında kopya girişimi: Düğme görünümlü kamerave kablosuz kulaklık ile yakalandı

Son dakika haberi: Ehliyet sınavında kopya girişimi: Düğme görünümlü kamerave kablosuz kulaklık ile yakalandı Mersin'de ehliyet sınavına giren bir şahıs, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera, kablosuz kulaklık ve kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği ile yakalandı.

25.10.2021 20:28  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ehliyet sınavında kopya girişimi: Düğme görünümlü kamerave kablosuz kulaklık ile yakalandı

MERSİN - Mersin'de ehliyet sınavına giren bir şahıs, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera, kablosuz kulaklık ve kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği ile yakalandı.

Olay, Silifke ilçesinde E Sınav Merkezinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sınav merkezinde yapılan ehliyet sınavında görev aldı. Ekipler, yaptığı çalışmada fark ettikleri 38 yaşındaki M.M'nin üzerini detaylı aradı. Aramada şahsın üzerinde bulunan korse içerisine gizlenmiş olarak taşınabilir modem, kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera ve kulak içi kablosuz kulaklık bulundu.

Şahıs, yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile 'ÖSYM Kanununa Muhalefet' suçundan gözaltına alındı.

Son dakika: Ehliyet sınavında kopya girişimi: Düğme görünümlü kamerave kablosuz kulaklık ile yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika: Ehliyet sınavında kopya girişimi: Düğme görünümlü kamerave kablosuz kulaklık ile yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement