Hacı Şampiyonluğu Kovalıyor - Son Dakika
Güncel

Hacı Şampiyonluğu Kovalıyor

Hacı Şampiyonluğu Kovalıyor

Türkiye Enduro Şampiyonasını takip eden Bodrumlu sporcu Mustafa Özkeskin Adana yarışında ikinci oldu.

15.05.2013 12:08

Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak yarışı hafta sonu Adana merkezde gerçekleştirildi. Çukurova Motosiklet kulübü tarafından gerçekleştirilen organizasyona Bodrum'dan Bülent Öztürk ile Mustafa Özkeskin (Hacı) katıldı. Bu yıl Gas Gas sponsorluğunda yarışan Mustafa Özkeskin oldukça hızlı ve düz parkurda ikinci oldu. Yarış içerisinde küçük bir kaza geçiren Mustafa Özkeskin sağlık ekibinin müdahalesinden sonra yarışa devam etti.

Gas Gas Türkiye Racing Team sporcuları Burak Özdemir birinci, Kunter Kuşçu üçüncü, Mustafa Özkeskin'de ikinci olarak önemli puanlar aldılar.

Enduro şampiyonası kapsamında Adana'da ilk defa bir yarış düzenlendiğini ifade eden Mustafa Özkeskin, "Adana oldukça önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İlk kez böyle bir organizasyon düzenlenmesine rağmen oldukça iyiydi. Ufak tefek aksaklıklar yaşansa da genel olarak büyük bir sıkıntı yaşanmadı. Aşırı yağış nedeniyle sonradan hazırlanan parkurda işaretlemeler eksik kaldı. Türkiye Şampiyonası 3. Ayak yarışında da çok önemli puanlar aldım. Bir sonraki yarış Temmuz ayında Ankara'da. Bu yarış için hazırlıklarımıza başladık. Bodrum Motosiklet Kulübü Yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacı Şampiyonluğu Kovalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement