Hak Par'dan "Özgürlük ve Barış Gezisi" - Son Dakika
Yerel

Hak Par'dan "Özgürlük ve Barış Gezisi"

HAK PAR Elazığ İl Başkanı Sarı: "Bu, aynı zamanda seçim startı olacaktır. HAK PAR, mümkün olan en geniş alanda kendi adıyla seçimlere katılacaktır"

26.10.2013 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Elazığ İl Başkanı Siracettin Sarı, parti olarak "Özgürlük ve Barış Gezisi" düzenleyeceklerini söyledi.

Sarı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, parti meclisinin aldığı kararla, Genel Başkan Kemal Burkay ve partililerin katılımıyla 27-28 Ekim'de "Özgürlük ve Barış Gezisi" gerçekleştireceklerini belirtti.

Gezinin yarın Malatya'da başlayacağını ve 28 Ekim'de Elazığ, Tunceli, Kovancılar, Karakoçan, Sarıcan ve Bingöl ile devam edeceğini kaydeden Sarı, amaçlarının partilerini tanıtmak, seslerini daha geniş kitlelere duyurmak ve halkla kucaklaşmak olduğunu ifade ederek, "Bu, aynı zamanda seçim startı olacaktır. HAK-PAR, mümkün olan en geniş alanda kendi adıyla seçimlere katılacaktır, belediye başkanlıklarına, belediye meclis üyeliklerine ve büyükşehir olmayan illerde il genel meclisi üyeliklerine aday gösterecektir" diye konuştu.

Yenilikçi, değişimci, çağdaş, katılımcı ve demokratik bir kitle partisi olduklarını belirten Sarı, Türkiye'nin tümü için demokrasi istediklerini sözlerine ekledi. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hak Par'dan 'Özgürlük ve Barış Gezisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement